Food Recepten Uncategorized

Broodje Kip Kerrie van de grill

Vorig jaar augustus was ik in Sneek. En nadat we de minifair en enkele winkeltjes hadden bekeken gingen we natuurlijk ergens lunchen. Daar had ik een superlekker broodje kip kerrie uit de oven (?). Ik had meteen besloten om deze zelf eens na te maken en nu is dit eindelijk gebeurd. Ik maakte wat foto’s en zo deel ik vandaag het recept met jullie. Want het is echt een dikke aanrader! 
KipkerriebroodjeJe hebt niet veel nodig voor dit recept:
* Een Italiaanse bol, of ander lekker broodje.
* Kip kerrie salade.
* Ananasblokjes.
* Geraspte kaas.
* Sla en eventueel wat komkommer.

Snijd de bol door en leg op iedere helft een blaadje sla.
Meng vervolgens een half bakje kip kerrie met wat ananasblokjes.
Doe op iedere helft een ruime hoeveelheid van het kip kerrie mengsel. En bestrooi met geraspte kaas.
Doe de broodjes in de grill. Ik gebruik zo’n panini tosti-ijzer grill, maar je zou ze natuurlijk ook in de oven kunnen doen. Wacht een paar minuten totdat de kaas gesmolten is en de broodjes wat zijn gegrild.

Eet smakelijk!
KipkerriebroodjeMocht je je afvragen wat die lepel op de foto’s doet, dat is voor de vallende stukjes kip kerrie en ananasjes hihi. En natuurlijk mooi voor de foto 😉
KipkerriebroodjeMaak je een DIY of Recept van mijn blog en deel je deze foto op social media, gebruik hierbij dan de hashtag #mydailyteacup. Zo kan ik de foto zien, liken, reageren of delen!

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

  • Reply
    Bianca
    9 februari 2016 at 12:21

    Ziet er heel erg lekker uit x

  • Reply
    astrid
    9 februari 2016 at 17:13

    Dit ziet eruit als een heerlijk broodje! Vind het zelf ook altijd leuk om lekker uitgegeten eten na te maken zodat ik er thuis ook weer van kan genieten 🙂

  • Reply
    Daphne
    9 februari 2016 at 20:22

    Dat ziet er goed uit zeg!!
    Al deze ingrediënten hebben wij op onze zaak ook, dus ik kan hem daar wel eens namaken.
    Lijkt mij heerlijk, voor de lunch.
    Tipje: Op de zaak gebruiken wij altijd een bakpapiertjes tussen ons tosti/panini/grill ijzer.
    Zo heb je bijna geen schoonmaakwerk 😉
    Groetjes, Daphne

    • Reply
      rensinasteursma
      9 februari 2016 at 20:31

      Ah dankjewel voor de tip! Vind dat ding altijd zo lastig schoonmaken. Zal dit dus gauw eens uitproberen.
      Ben benieuwd wat je van dit broodje vind, wel even iets laten weten he 😉

  • Reply
    bhduitW
    10 februari 2016 at 10:46

    En was het net zo lekker als in Sneek of miste je de ambiance 🙂 Was wel een leuk restaurantje maar jouw broodje ziet er ook heerlijk uit!!

  • Reply
    Homemade By Joke
    13 februari 2016 at 14:40

    Ziet er lekker uit Rensina mmmm moet ik zeker onthouden.

    groetjes en fijn weekend, Joke

  • Laat een reactie achter