Food Geen categorie

100% Natural Sapjes deel 2

Laatst had ik een blogpost geplaatst over de sapjes van 100%. Deze kun je HIER terug vinden. 
Jullie waren allemaal erg enthousiast en enkelen hebben de sapjes ook al gehaald. Altijd leuk om jullie reacties te lezen, bedankt daarvoor! 
Inmiddels heb ik de andere twee sapjes ook gekocht en daar kunnen jullie vandaag een review over lezen. Wat vinden jullie van de sapjes? 

De smaaktest:
Ik heb de vorige keer de smaken ‘De Caribbean Queen en La vida Loca’ getest en daarvan vond ik de laatste het lekkerst. Vandaag de andere twee smaakjes, waarvan ook één tot mijn favorieten behoort. Nu moet ik eigenlijk nog op zoek naar de groente sapjes van dit merk, maar op de één of andere manier lijkt me dit niet zo lekker hihi…
 
Cherry-Oh-Baby is een sap van appel, rode druiven, kersen, pomegranate en kaneel.
Oh dit sapje is zo heerlijk!! Het smaakt een beetje naar druivensap maar toch weer anders. Dit sapje is zo lekker, ik ga het de volgende keer dat ik in de Action ben zeker weer meenemen. MMM. 
 
* The Green Mile is een sap van groene appel, peer, kiwi, limoen, spinazie, munt en brandnetel. Hmm hier zitten ook aparte groentes en kruiden in zeg. Ik wist bijvoorbeeld niet dat je brandnetel als sap kunt drinken… Dit sapje vond ik het minst lekker. Het is een beetje vreemd en tintelend (waarschijnlijk door de netel haha). Maar ik hoorde van anderen op Instagram dat zei deze erg lekker vonden. Dus smaken verschillen. 
Waar is het te koop en wat is de prijs:
100% is verkrijgbaar in de verschillende supermarkten (spar, dirk, bas, digros), gezondheidswinkels, coffee-cornsers en benzinestations. En de nieuwste smaken zijn dus ook bij de Action te vinden voor maar € 0,85 voor 500 ml
 
Kijk voor meer informatie op de website: 100pjuice.com 

 

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Mirjam Schippers
  14 augustus 2014 at 11:51

  De sapjes zijn erg lekker, vind ik. Heb deze nog niet meegenomen, omdat ik niet zo van kersen houd en eigenlijk ook nooit van rode sapjes. Ook de groene heb ik me nog niet aan gewaagd, omdat ik allergische reacties krijg bij teveel appel… En ook niet zo van groene sapjes houd (wat een zeurkous ben ik). Ik vind De Carribean Queen' 'La Vida Loca' ook erg lekker, dus houd ik het daar voorlopig maar bij. Ook heb ik uitgevonden dat het best lekker was als je ze met water verdund. Ik drink heel veel water en eigenlijk alleen bij mijn ontbijt sap. Maar soms is dat een beetje saai, dus had ik bedacht om een heel klein laagje sap in een anderhalve liter fles te doen en dan aanvullen met water. De flauwe watersmaak is er dan net af. Soort aanmaaklimo, maar een stuk gezonder!
  Lieve groetjes,
  Mirjam

 • Reply
  Willy
  14 augustus 2014 at 22:39

  Shame on me, ik heb ze nog steeds niet geproefd 🙂

 • Reply
  lien
  15 augustus 2014 at 11:06

  Oh shame on me too, ik heb ze ook nog niet geproefd! x

 • Laat een reactie achter