Geen categorie Recepten

Afscheid, hamburgercupcakes en nieuw!

Deze week heb ik afscheid genomen van groep 7, mijn stageplek voor dit afgelopen half jaar. Ik heb erg veel geleerd, ben er achter gekomen dat ik toch echt voor de OB kies en heb genoten van de gezelligheid. Nu ga ik naar groep 3, waar ik ook erg veel zin in heb.
Natuurlijk heb ik ook weer wat lekkers gebakken voor de kids.
Hamburgers wel te verstaan… Nu zullen jullie denken hamburgers, voor de klas?
Tja hamburgercupcakes ๐Ÿ™‚ ย Ik was er druk mee, want in mijn stageklas zaten 32 leerlingen…
Het idee kwam ik tegen op Pinterest/blog en deze heb ik een beetje aangepast. Klik hier voor het fijne blog van Carola. Ik heb trouwens een heel bord voor leuke traktaties (School: GIFTS)

Eerst cupcakes gebakken met sesamzaadjes bovenop. Vervolgens ook nog een chocoladecake gebakken.
De cakejes doorgesneden en de hamburger met een ronde steker uitgestoken en er tussen gedaan. Als laatst van marsepein/fondant kaas en tomaat uitgesneden en er een stokje doorgestoken. Eigenlijk moest er ook nog sla van botercreme tussen, maar hier had ik geen tijd/zin meer in.
Door de warmte lijkt het net of de kaas is gesmolten!
De leerlingen vonden ze heerlijk en de meesten hebben gesmuld. ร‰รฉn zei nog ‘Juf je moet dit gaan verkopen, wordt vast goed verkocht :)’.
Dan heb ik nog een nieuwtje op mijn blog geplaatst.
Ik doe namelijk vaak mee met win acties (helaas nog nooit iets gewonnen) en wordt er vaak gevraagd om de actie te delen op je blog. Ik heb bovenaan een aparte pagina gemaakt waar ik alle winacties op zet.

Op dit moment staan er twee erg leuke op. Dus ik zou zeggen neem gauw een kijkje!! ๐Ÿ™‚

Maak je een DIY of Recept van mijn blog en deel je deze foto op social media (vooral Instagram), gebruik hierbij dan de hashtag #mydailyteacup. Zo kan ik de foto zien, liken, reageren of delen! Binnenkort wil ik dan eens een blog schrijven met alle fotoโ€™s die ik langs heb zien komen.ย 

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Jouvence
  15 januari 2014 at 21:30

  wat leuk.! eigenlijk zonde om op te eten xx

 • Reply
  Mw Ekster
  15 januari 2014 at 23:38

  Ha, ze zijn zo leuk!

 • Reply
  Annemiek
  16 januari 2014 at 11:27

  Super leuk geworden, wat een werk heb je ervan gemaakt. Leuk dat de kids ook enthousiast waren. Succes met je volgende stageplek

 • Reply
  Marja Kenter
  16 januari 2014 at 12:38

  Dat ziet er heerlijk uit en erg leuk gemaakt.
  Het water loopt me in de mond.
  groetjes Marja

 • Reply
  lien
  16 januari 2014 at 16:09

  Wat een heerlijke hamburgers! Daar kan Mac Donalds niet tegenop!!

 • Reply
  Willy
  16 januari 2014 at 20:46

  Super leuke traktatie Rensina, kan me voortellen dat die in de smaak vielen!! En wat ben je leuk bezig met je blog, het wordt hier steeds leuker toeven ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Lifebyrosie
  29 januari 2014 at 11:58

  WAUW wat een ontzettend leuke en originele traktatie zeg ๐Ÿ˜€ Word ik blij van! Deze ga ik zeker even onthouden!
  Dankjewel voor het delen!

  Liefs Rosie

 • Laat een reactie achter