Edukans

Alweer een jaar geleden…

Wow gewoon alweer een jaar geleden dat ik aan dit mooie avontuur begon! Ik ging namelijk twee weken op reis naar Ethiopië met Edukans. Ik denk er nog vaak aan terug of geniet van de mooie foto’s. En wat was het leuk om jullie vooraf, tijdens en na de reis mee te nemen naar dit bijzondere land, doormiddel van de vele blogjes die ik heb geschreven. Een avontuur om nooit te vergeten!
Schermafbeelding 2015-10-11 om 14.21.42

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  bhduit
  12 oktober 2015 at 08:04

  Jeeehh wat vliegt de tijd zeg, zooo gaaf dat je dit hebt meegemaakt en met ons hebt gedeeld en ik blijf het een prachtige foto vinden!!

 • Reply
  Instagram Maandmomentjes: Oktober | mydailyteacup
  1 november 2015 at 20:34

  […] uit de Sissyboy, zo’n toffe winkel. * Ik dacht terug aan mijn reis naar Ethiopië, alweer een jaar geleden! * Ik doe weer mee aan de instaswap, de falledition dit keer. Zo leuk, maar ook erg druk in deze […]

 • Laat een reactie achter