Geen categorie Persoonlijk

Bedankt, Stomme storm en Wordt Vervolgd

Welkom aan alle nieuwe volgers die mijn blog zijn gaan volgen!
Ook allemaal erg bedankt voor al jullie leuke en lieve reacties op mijn blog.
Ik lees ze altijd met veel plezier.

Maandag was de heftige windstorm in Nederland, zo ook bij ons in Hoogezand/Sappemeer.
De treinen reden niet meer, waar ik wel blij mee was want nu had ik een dagje vrij van school hihi.
Nu hadden de buren achter ons een hele grote boom in hun tuin, hij was al erg oud en volgens ook al ziekig. Dus waren wij al bang dat hij om zou gaan. Dit is helaas ook gebeurd en hij moest nou net in onze tuin vallen op ons mooie tuinhuisje πŸ™ Die is dus helemaal gekraakt, voor zover we kunnen zien heeft de stellingkast die erin stond de grote klap opgevangen. Nu staat er nog één wand en hopelijk zijn de meeste spullen nog heel.
We moeten nu wachten op een hovenier en alles voor de verzekering. Wat ik wel hoop is dat we net zo’n mooi huisje terug krijgen (eigenlijk dezelfde!). Want kijk nou, hoe mooi hij was. Ervoor -> Erna.

Maar ieder voordeel heeft zijn nadeel, want wij hadden altijd erg last van de boom. Hij gaf veel schaduw in de zomer, dus nu kunnen wij weer heerlijk in het zonnetje zitten… πŸ™‚
Ook heb ik wat takken afgezaagd en hier ga ik een aantal leuke DIY mee doen. Maar hier later meer over.
Dit weekend heb ik nog een leuk uitje op de planning. Morgen ga ik samen met een vriendin naar de Krea Doe. Hier ben ik twee jaar geleden ook heen geweest en was erg leuk. Ik ben benieuwd naar alles wat ik ga zien en hoop ook wat leuke dingen te kopen. Hier komt binnenkort dus ook een leuk berichtje over! Maar volgende week eerst tentamen- en opdrachtenweek dus druk druk druk met school…
Gaat iemand van jullie ook heen? Of iemand die al is geweest? Ik ben benieuwd naar jullie verhalen.
Wordt vervolgd en voor jullie ook een fijn weekend!!

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  Willy
  1 november 2013 at 22:54

  Nou dat is nog eens pech maar gelukkig kunnen jullie nu wel weer in het zonnetje zitten πŸ™‚ Veel plezier morgen op de Krea Doe, ik hoor de verhalen wel en succes met je tentamens!

 • Reply
  lien
  2 november 2013 at 10:57

  Oh wat jammer, dat is inderdaad een erg gezellig huisje!! Gelukkig zijn jullie ongedeerd! Veel plezier op de Krea Doe!

 • Reply
  theezakje41
  2 november 2013 at 19:27

  Jammer voor het huisje en alle rompslomp die dit met zich meebrengt, maar gelukkig is er geen lichamelijk letsel, want het had natuurlijk vele malen erger kunnen zijn.
  Misschien kun je van de restanten nog wel weer iets moois maken, wat te denken leuke vogelhuisjes, voederplankjes want het is toch prettig om te lezen dat je al weer een voordeel hebt gezien in de omgewaaide boom door de takken te kunnen gebruiken voor leuke crea dingen. Succes.

 • Reply
  Daphne Coers
  3 november 2013 at 11:46

  Oooooh, wat zonde!!!!!!
  Altijd balen als de natuur zich van deze kant laat zien.
  Jammer ook van het tuinhuisje, maar de verzekering gaat vast alles goed regelen.
  Hoe was het op de Krea-Doe? Veel gekocht?
  Ik ben heel benieuwd!!

  Succes met je tentamens en we lezen vast snel weer wat gezelligs op je blog.
  Lieve groetjes, Daphne

 • Reply
  Gonda
  10 november 2013 at 20:00

  Wat heb je weer leuke dingen gezien en gekocht! Ik weet niet wat een DIY is. Wil je mij dat vertellen? Bij ons zijn na de storm ook diverse bomen omgezaagd en ook ik heb er takken afgezaagd. Grappig toch? Ik wil hier iets mee doen voor de kerstkaarten. Ach, we blijven lekker bezig zo. Ja, en dan moet je ook nog naar school… Succes met alles.

 • Laat een reactie achter