Blog Inspiratie

Blogger in de Spotlights #1

Vandaag eindelijk weer een blogje voor jullie, ik ben de afgelopen week erg druk geweest. Vooral met school, maar ook bezocht ik wat nieuwe winkeltjes in Zwolle en Groningen (later meer hierover ;)). Op school is namelijk bijna afgelopen en daarom duurt dit project twee weken korter ivm de herkansingen etc… Dus hard aan de bak. Maar ik ben jullie niet vergeten en heb allemaal weer leuke, nieuwe ideetjes voor het blog. Maar eerst een blogger die ik graag met jullie wil delen, ook zin om in de spotlights te staan op mijn blog? Laat het me weten in de comments en wie weet ben jij de volgende keer aan de beurt.
Alle nieuwe volgers welkom! Leuk dat jullie me zijn gaan volgen.

De blogger die ik vandaag in de spotlight zet is Cindy ->  http://cosybycindynl.blogspot.nl
Cindy is 29 jaar en woont sinds juli 2014 in München. Ze heeft een liefde voor DIY’s, decoreren en inrichten. Daarnaast houdt ze van koken, reizen, dieren en lezen. In Nederlands was ze leerkracht, maar op dit moment heeft ze helaas geen baan en is van plan haar eigen webshopje met workshops te gaan ontwikkelen (TOF!).
Ik volg Cindy nog niet zo heel lang, maar tijdens mijn zoektocht naar nieuwe blogs (viavia, je kent het wel) kwam ik haar blog tegen. En was meteen al fan. Ze plaatst erg leuke DIY’s en vertelt over haar leven in Duitsland. Ik heb een aantal blogs van haar uitgezocht en deel deze met jullie. Ik zou zeggen neem gewoon zelf een kijkje.
Lindy_degraaf1
Inspiratie
Sinds kort deelt Cindy inspiratie en binnenkijkers op haar blog. Want ja er is toch niets leukers dan bij andere mensen binnenkijken en daar inspiratie vandaan te halen? Hierbij benoemd ze mooie blogs, instagram account en pinterest plaatjes. HIER zie je bijvoorbeeld iemand die ik zelf ook volg en erg inspirerend vind.
BeFunky_20150219_102440.jpg
DIY
Cindy is creatief en dat zie je zeker terug op haar blog. Ze maakt veel dingen zelf en plaatst deze vervolgens op haar blog of schrijft er een DIY over zodat jij het ook kunt maken. Ze heeft een Silhouette Cameo waarmee ze de leukste teksten en illustraties print. Erg leuk om te zien. Tegenwoordig maakt ze dan ook mooie canvassen, tekstborden en print op de muur.
floating frame1
Deze DIY van een ladder wil ik zeker nog eens gaan uitproberen.
En ook deze DIY met een fotolijstje schreef ik meteen op mijn To make lijstje.
BeFunky_20150214_142806.jpg
En als laatst plaatst ze af en toe ook opknapprojectjes. Hierdoor krijg ik meteen zin om een oud kastje aan te schaffen en deze meteen te gaan pimpen. Cindy maakt ze nog leuker door hier mooie afbeeldingen of quotes op te plakken van de Silhouette Cameo.
Kijk hier maar eens naar dit mooie kastje, wat haar eerste project was.
Wat vinden jullie van deze nieuwe rubriek? Lijkt het je leuk om ook eens in de spotlights te staan? Laat het me weten in de comments of stuur me een mailtje.
Voor nu fijn weekend en tot dinsdag!

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  Lisanne
  1 juni 2015 at 12:00

  Wat leuk dat je dit doet 🙂 en inderdaad de moeite waard om te gaan volgen! Mocht je nog iemand zoeken voor deze categorie dan bied ik me aan, laat maar weten of je nog een plekje over hebt 😉 Liefs Lisanne

  • Reply
   rensinasteursma
   2 juni 2015 at 15:41

   Leuk! Bedankt voor je reactie.
   Ik zet je op mijn lijstje, hij komt vanzelf wel voorbij 😉
   Heb op dit moment te veel inspiratie haha dus weet zo niet wanneer.
   Groetjes, Rensina

 • Reply
  Mirjam
  1 juni 2015 at 19:45

  Hoi,
  Goed dat je me eraan herinnert dat ik op je blog je moet kijken, zet je meteen weer in m’n leeslijst 😉
  Leuk dat je blogg ers in de spotlights wilt zetten en het blog van Cindy is inderdaad erg leuk!
  Groetjes,
  Mirjam
  PS: Heb je mijn antwoord al gelezen op je vraag? Ik vind het in ieder geval prima!

 • Reply
  Blogger in de Spotlights #2 | mydailyteacup
  18 juni 2015 at 08:58

  […] Vandaag een nieuw blogje voor de rubriek in de spotlights! De vorige keer konden jullie al even bij Cindy kijken. En naar aanleiding van mijn vraag of er misschien meer mensen zin hadden om in deze rubriek […]

 • Laat een reactie achter