Boeken&Tijdschriften

Boeken&Tijdschrift wishlist

Deze week is het zover, ik heb lekker vakantie en ga een blogweek houden. Er komt iedere dag, van maandag tot zondag, een blogje voorbij en als het je te snel gaat, lees je gewoon aan het eind van de week alle blogjes even terug 😉 Ik heb er in ieder geval zin in!  Vandaag deel ik met jullie mijn boeken- en tijdschriften wishlist voor deze vakantie. Niet alleen leesboeken, maar ook creatieve boeken en kookboeken. Handig is dat ik er alvast wat linkjes bij heb gezet zodat je het boek meteen in je winkelmandje kunt gooien en de volgende dag in huis hebt (via bol.com). IMG_20150702_173044 Ik houdt op Pinterest een wishlist bord bij, zo heb ik altijd iets te vragen voor mijn verjaardag en ik kijk hier af en toe op als ik weer iets leuks wil kopen. Ook staan hier wat boeken op die ik vandaag met jullie wil delen. Misschien leuk om te kopen voor je vakantie of gewoon mooi voor de heb. c6337312922247d58d5bfa010b17ca89Een boek dat op dit moment hoog op mijn lijstje staat is het blokboek. Want ja, ik heb nu vakantie en wil graag meer over het bloggen leren. Dus dit handige boek zou zeker van pas komen… Ik denk er nog even over na.

Bestel het Blogboek meteen door op de onderstaande link te klikken 😉
Blogboek – Kelly Deriemaeker € 24,95.
3f5bce3da1140bb579e9bd8e97626df7Dit boek heb ik ‘leren kennen’ via mijn opleiding tijdens de Grafische lessen in het eerste jaar. Het boek is erg mooi vormgegeven en staat vol met leuke opdrachtjes om de wereld om je heen te bewaren. Zo wordt het je eigen museum over jouw leven. En het leuke is, de prijs valt ook mee dus dit is ook zeker een aanrader voor mee op reis.

Bestel het boek meteen door op de onderstaande link te klikken:
How to be an explorer of the world – Keri Smith € 15,99 (nl versie). 6b39d79418296b893a0109bf113b4cddDit superdikke vakantieboek moet je zeker niet vergeten te kopen voor je vakantie. Het is van de makers van Flair en Viva, dus het zit wel goed met de inhoudt. Leuke artikelen, mode, vakantieverhalen, DIY’s, recepten, puzzels en nog veel meer.
Zomerbries is nu te koop in de winkel voor € 4,95. d076fa9c1a44264fad88b04150aa72dbRens Kroes (ja, de zus van…) heeft inmiddels haar tweede recepten boek geschreven en is net uitgekomen. Ik heb al vele reviews gelezen en heb het inmiddels ook besteld. Hij zag er zo gaaf uit, met lekkere recepten en prachtige foto’s van zowel Friesland als New York. Als ik het boek binnen heb, zal ik zeker een review schrijven en met jullie delen! Deze vakantie zal ik lekker eten 😉

Bestel het boek meteen door op de onderstaande link te klikken:
Powerfood 2 – Rens Kroes € 19,99. 9200000040419352Het is jammer dat ik nog zoveel ongelezen leesboeken op mijn boekenplank en ereader heb staan, maar anders had ik dit zomerse leesboek zeker nog gekocht! Ik hou van de boeken van Suzanne Vermeer en heb er al vele gelezen. Dit is het nieuwste boek en maakt me ook weer nieuwsgierig, op mijn wishlist dus! Mocht je nog willen weten waar deze thriller over gaat, klik dan ook even op de onderstaande linkjes.

Bestel het boek meteen door op de onderstaande link te klikken:
Costa del Sol – Suzanne Vermeer € 15,00. (leesboek)
Costa del Sol – Suzanne Vermeer € 7,99. (Ebook)

Hebben jullie nog tips voor leuke lees-/kook-/ of andere boeken dan hoor ik ze graag. Want ik breid mijn lijstje graag uit! En wie weet volgt er dan wel een deel 2 😉

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  debora
  6 juli 2015 at 13:34

  wat hou ik ook zo van boeken en tijdschriften!!!wow,zomerbries ziet er superrr uit,weer iets wat wij in belgie niet hebben..sniksnik,wat hebben jullie in nederland toch supertijdschriften,heb er enkele waar ik abonnee van ben!zelfs jullie libelle vind ik mooier dan in belgie maar die hebben ze hier dan ook niet…flow hebben we hier wel.
  dat blogboek heb ik al op verschillende blogs zien voorbij komen,zal wel de moeite zijn voor wie een blog heeft(ik dus niet)en dat kookboek van rens kroes staat hier deze week te koop in ahein bij ons in belgie.voorlopig ben ik de boeken aan het lezen van linda van rijn,ook iemand van bij jullie(literaire thrillers,mooi vind ik die!(die bestel ik dan via bol.com)
  veelleesgenot!!!!!groetjes debora

 • Reply
  bhduit
  6 juli 2015 at 22:25

  Wat een leuk idee om de linkjes er direct aan toe te voegen Rensina, leuke wishlist!! Mijn interesse is gewekt, dank voor de tips!!

 • Reply
  Maria Visser
  9 juli 2015 at 19:30

  Heb jij nog wel tijd om een boek te lezen?

 • Laat een reactie achter