Geen categorie Inspiratie

Bureau inspiratie!

In mijn nieuwe kamer wilde ik nog graag een bureau en een kast. Het bureau is inmiddels gekocht en hebben mijn ouders en ik afgelopen zondag in elkaar gezet. Verder heb ik nog nieuwe wandplanken en zijn de laatste dingen opgehangen. Ik wist wel wat voor soort richting ik uit wilde gaan, maar omdat ik het zo leuk vond heb ik nog wat inspiratie opgedaan op Pinterest. Klik rechts op de P om bij mijn Pinterest te komen. Maar wees gewaarschuwd ik heb vele borden en pins 😉 
Vandaag voor jullie mijn inspirerende beelden voor het bureau + de wandplanken erboven. Kijken jullie mee? De volgende keer show ik jullie mijn nieuwe werkplek. Nu is het helaas steeds te donker als ik uit school kom, maar van het weekend ben ik ook in Zwolle en ga ik eindelijk kamerfoto’s maken! 

Dit vond ik een van de leukste bureaus! Ik was al even langs de Ikea geweest voor inspiratie en foldertjes. En zo wist ik dat zij ook losse poten/schragen en bladen verkochten. 
Bron: Instagram! 
Ook dit is een favoriet plaatje van mij! Ik heb helaas niet zo’n brede muur, maar dit is zeker leuk voor als je een grote werkkamer hebt. 
En deze heeft net weer andere ‘poten’. Handige ladekastjes waar je vast veel in kwijt kunt. Alleen zijn deze kastjes wat aan de dure kant, dus dit is het niet geworden… Trouwens, ik vind de achterwand met al die inspirerende plaatjes ook erg leuk! 
 
Dan was ik ook nog op zoek naar iets voor boven het bureau, mooie wandplanken of toch zo’n leuk smal Ribba plankje van de Ikea. Ook hier zocht ik inspiratie voor op Pinterest en vroeg ik onder andere aan mijn ouders wat zij nou het leukst/beste vonden…
Woensdag vertelde ik dat ik een showrek had gewonnen. Dit is een leuk idee voor boven het bureau! Dit is het niet geworden (kan er nog wel als extra bij trouwens) want ik wil toch graag extra ruimte voor bijvoorbeeld mijn boeken, een leuk plantje en wat accessoires. 
Dit zijn nou de Ribba plankjes van Ikea! Smalle plankjes waar je enkele boeken, foto’s en kleine accessoires op kwijt kunt. Ik vind dit zo’n leuk idee voor in de keuken. 
 
Dan heb je nog de brede planken van Ikea. Lekker veel ruimte en ze zijn daarnaast bijna net zo groot als het bureau zelf. Daarnaast matched het mooi bij het tafelblad. 
Bron: Kittehscupcakes.nl
Een handige organiser voor op mijn bureau mocht ook niet ontbreken. Volgens mij staat er een DIY op de site, dus die wil ik nog eens gaan maken. 

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Willy
  31 januari 2015 at 18:47

  Ohhh mooi mooi mooie plaatjes Rensina, je maakt me nieuwsgierig!!

 • Reply
  lien
  31 januari 2015 at 19:35

  Inspiratiebronnen genoeg zo te zien. Ben benieuwd!!

 • Reply
  theezakje41
  1 februari 2015 at 11:18

  Hoi, ff een tip van mijn zijde, wanneer je verwijst naar een BRON, dan opent hij dit in hetzelfde venster, dat kun je ook in een ander venster doen. Nu raak ik steeds van jouw blog en moet hem weer opnieuw laden. En jouw blogs zijn veel te leuk om te lezen. Dus daar wil ik gewoon blijven.

 • Laat een reactie achter