Creatief Geen categorie

Cards en Scrap Challenge Uitdaging 178: Tekststempel

Op het blog Cards en Scrap Challenge (http://www.cardsandscrap.nl/) zag ik een leuke uitdaging waar ik wel aan mee wilde doen.
Het is de bedoeling dat je een digistempel vanaf hun blog verwerkt in je kaart of scrappagina.
Dit is gelukt, en zo heb ik eindelijk weer twee scrappagina’s af over mijn leven 🙂

Ik heb twee pagina’s gemaakt over mijn 1,2,3,4 en 5e verjaardag. De achtergrond op de eerste pagina heb ik gemaakt naar idee van Willy . Ik vond het idee zo leuk dat ik het zelf wilde uitproberen. Je knipt verschillende groottes uit verschillende papiertjes, deze plak je op een achtergrondpagina. Je gaat er met een naaimachine overheen zodat alles aan elkaar wordt ‘genaaid’. De tweede pagina heeft een taart en achtergrondjes achter de foto’s van dezelfde papiertjes. Zo wordt het één geheel. Zoals te zien heb ik twee digistempels gebruikt: Heppie Beursdeej Toe Joe en Gefelici Taart. Ik ben erg blij met het eindresultaat.

Ingezoomd op de gemaakte taart, ideetje van Pinterest. Vind hem zo leuk hé!

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

 • Reply
  Ellen
  6 augustus 2013 at 20:57

  Prachtige layout! Super tekst heb je gekozen.
  Bedankt voor het meedoen met Cards & Scrap.
  Groetjes Ellen

 • Laat een reactie achter