Theezakjes

Christmas Tea

In deze tijd komen er vele leuke, nieuwe theetjes ‘uit’. Een aantal merken komen met hele Adventseries, dit zijn 24 verschillende zakjes en smaken. Natuurlijk bedoeld om zo met een theetje af te tellen naar kerst. Maar ook komen sommige merken met één nieuw zakje. Vandaag deel ik met jullie twee theemerken die ik laatst nieuw heb gekocht. Vooral de ene vind ik erg mooi en bijzonder.
Vrijdag ga ik nog naar een kerstmarkt in Duitsland en hier hoop ik nog enkele theetjes te scoren, zo zoek ik de Adventsthee van TeaGeschwender nog. En wie weet wat ik nog meer voor leuks zie. Maar dat komt later, eerst deze zakjes.
Christmas Tea
Het eerste merk is Yogi Tea, uit Duitsland, maar wordt in veel landen verkocht. Het merk heeft dit jaar voor het eerst een Christmas tea uitgebracht. Voorheen hadden ze een Christmasbox met verschillende smaken, maar dit zijn allemaal bestaande zakjes. Dus geen nieuwen helaas.
Christmas TeaVind de zakjes leuk, maar ze zijn niet bijzonder. Ik heb al vele mooiere langs zien komen de afgelopen weken, vooral uit Japan, oh wat zijn deze zakjes mooi zeg! Maar zoals mijn collega verzamelaar al zei, wie weet maken ze het zakje ieder jaar opnieuw, maar dan in een ander kleurtje.
Christmas TeaHet is wel een heel mooi doosje trouwens! Vind het altijd zo jammer, dat ze dit dan niet op het theezakje terug laten komen 😉
De thee is te koop voor € 3,99 bij onder andere De Tuinen.
Christmas TeaDe volgende thee vind ik erg mooi! Zowel de ‘zakjes’, de vormgeving als het doosje zelf. Het is toch een cadeautje om te krijgen. Zelfs het lintje heeft passende tekeningetjes en tekst.
Christmas TeaDe thee zit dit keer niet in zakjes, maar in pyramide vormige doosjes. English tea shop heeft ook al vaker deze kersttheetjes uitgebracht, maar dit jaar zijn ze net wat anders heb ik mij laten vertellen.
Christmas TeaDe thee bestaat uit vier verschillende kerstsmaken: zo heb je de Candy Light, Silent Night, Irish Holiday en Snowy Blend. Perfecte namen dus voor deze prachtige theetjes.
Een pareltje voor mijn verzameling!
Deze giftbox is onder andere te koop bij de Tuinen voor € 7,49.

Hebben jullie nog leuke kersttheetjes gespot?
Mocht je benieuwd zijn naar meer mooie kerstzakjes, neem dan zeker een kijkje bij mijn collega verzamelaar en -blogster Maria. Zij plaatst iedere dag tot kerst (24 dagen) een leuk zakje en dit doet ze al zo’n 3 jaar dus ze heeft ook een mooi archief. Neem hiervoor een kijkje op http://theezakje41.blogspot.nl

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  Maddy
  13 december 2015 at 12:11

  Wat zijn die doosjes leuk hè. Ik heb ze eergisteren bij de Theespecialist bestelt, wist niet dat ze bij de Tuinen ook te koop zijn.

 • Reply
  Greetings from Arnhem
  13 december 2015 at 12:35

  De Christmas Tea van Yogi Tea zit inderdaad in een mooier doosje dan dat de zakjes zijn. Gelukkig is de thee wel erg lekker vind ik!

 • Reply
  Maria
  13 december 2015 at 13:13

  Leuke blog, bedankt dat je jouw volgers mijn kant op gaat sturen. Ze zijn welkom. Lijst met adressen in Bremen komt jouw kant op.
  Heel veel succes met je zoektocht in Bremen en vergeet niet een big shopper mee te nemen.

 • Reply
  Joke Kieft
  13 december 2015 at 20:24

  Leuk om te lezen Rensina. Ik las in een vorige post dat je al meer dan 10.000 verschillende zakjes hebt. Wat een hoop zeg.
  Hoe bewaar/sorteer je deze allemaal?
  Misschien ook leuk om een keer te laten zien.

  Groetjes en een fijne avond, Joke

 • Reply
  Verie
  14 december 2015 at 12:49

  Super leuk, kben dol op thee, deze ken ik nog niet.

  Lieve-Groetjes,
  Verie

 • Reply
  bhduit
  14 december 2015 at 22:30

  Wat een mooie theetjes Rensina, veel plezier en succes in Bremen!!

 • Reply
  astrid
  15 december 2015 at 11:34

  Ik merk wel dat ik nog niet zo heel veel thee merken ken haha. Hoewel ik de yogi tea wel ken ken ik de kerst editie niet (mega leuke verpakking). Merk wel dat ik ook bij thee heel snel aangetrokken word door de verpakkingen. Daarom staat er denk zoveel clipper thee in mijn tas haha.

 • Reply
  Daphne
  20 december 2015 at 10:22

  Wauw, wat een mooie verpakking zeg.
  Kan me voorstellen dat je daar blij mee bent, jij als thee verzamelaar.
  Als ze dan ook nog eens lekker zijn is dat helemaal fijn.
  Is het nog gelukt in Duitsland?
  Nog wat nieuws kunnen vinden?

  • Reply
   rensinasteursma
   20 december 2015 at 19:38

   Jazeker! Heb heel veel mooie theetjes gekocht. Ik zal er in de maandmomentjes nog wel even op terugkomen 🙂 Lief dat je er even naar vraagt!

  Laat een reactie achter