Blog Creatief Inspiratie

Creatieve blogger voor Motiflow!

Jaaaa eindelijk kan ik met jullie delen waar ik al weken (maanden!) druk mee ben. Ik ben namelijk samen met Babette en Melissa blogger voor Motiflow. Weet je nog, dat leuke patronenbedrijf waar ik al veel vaker wat van heb gedeeld. Ik zal jullie uitgebreid vertellen over het nieuwe project en alle leuke plannen die we samen hebben.

Toen ik op zoek was naar een leuk eindexamenproject besloot ik Motiflow te benaderen voor een creatief project. Dit bedrijf inspireert me namelijk enorm en ik word er iedere keer weer enthousiast van als ik er ben geweest of met Annemijn en Femke praat. We hadden een heel leuk project bedacht, maar helaas kon het toch niet via school. Vandaar dat ik besloot om het project naast school te doen en er twee leuke klasgenootjes bij te vragen zodat we het nog groter aan konden pakken! Dat werden Babette en Melissa, ook twee enthousiaste creatievelingen.


Wat gaan we doen…
Zoals ik in de titel al verklapte word ik creatief blogger voor Motiflow! We gaan met z’n drieën zorgen voor het blog en de content hiervan. Uiteraard zorgen Annemijn en Femke ook voor hun aandeel, zo letten zij op de vormgeving van de blog en checken ze onze teksten en gooien ze hier een Motiflow sausje overheen.
We zijn allemaal helemaal enthousiast en hebben al veel te veel ideeën. Zoals we het nu hebben bedacht gaan we werken met maandthema’s. Zo is het deze maand de Paper Party; om de start van het blog en onze samenwerking te vieren. Daarnaast behandelen we deze maand het nieuwe inpakpapier dat net online staat. Iedere week komt er een nieuwe blog online en zo gaan we leuke DIY’s delen, vertellen we over de stoffen en het papier van Motiflow en komt er iedere maand een ontwerper van de maand aan het woord. Met z’n drieën zorgen we voor de content, zo willen we alle DIY’s zelf gaan maken en verzorgen we de fotoshoots, styling, vormgeving van de blogs en doen we de teksten. Genoeg te doen dus!

Heel erg leuk en met z’n vijven zijn we er al een aantal weken druk mee. Het blog is sinds vandaag live! Kijk daarvoor even op DEZE link of klik op het Motiflow Blog plaatje in de zijbalk. Ons voorstelblog staat online en ook het eerste thema ‘paper party’ staat online, over het inpakpapier en inpakken van cadeautjes.
Komende week gaan we al shooten voor de maand augustus, dus mocht je het leuk vinden om op de hoogte te blijven. Volg dan de #motiflowblog, #motiflowcrew of #diymotiflow. Hier zullen we sneakpeaks, behind the scenes en de nieuwste blogs lezen.

Zie ik je daar?? 🙂

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Angélica
  6 juli 2017 at 13:23

  Wat een tof project, gefeliciteerd! En wat een leuke blog heb je, heerlijk kleurrijk 🙂

 • Reply
  Verie
  6 juli 2017 at 19:39

  Geweldig wat ontzettend leuk allemaal, ik ben het gaan volgen voor meer inspiratie!

  Lieve-groetjes,
  Verie

 • Reply
  Willy Duit
  6 juli 2017 at 22:39

  Gefeliciteerd Rensina, wat een geweldig leuke uitdaging. Ik heb natuurlijk al een kijkje genomen en de blog aan mijn leeslijst toegevoegd!!

 • Laat een reactie achter