Creatief Inspiratie Uitjes

Creative Life 2017

Afgelopen zondag ben ik met Denise naar een nieuwe creatieve beurs in Nederland geweest, Creative Life. En wat was het geweldig! Ik nam mijn camera mee en maakte veel foto’s. 
Ik ben erg enthousiast over deze beurs, dus een blog kon niet ontbreken. Alleen had ik iets te veel leuke foto’s voor dit blog geselecteerd (lees 17 stuks!), maar dat vinden jullie vast niet erg 😉 
De creatieve beurs vond, zoals verwacht, plaats in een supertoffe locatie in Utrecht! In de industriële fabrieksloods Werkspoorkathedraal.  Overal waar je keek zag je wel mooie, oude details en gave items. De loods wordt op dit moment veel gebruikt als creatieve werkplek voor bedrijven, ondernemers en zelfs de kunstacademie HKU heeft er ateliers gevestigd. Op dit moment zijn er veel events, want wat een toffe locatie! (Zelfs de wc’s waren origineel bedacht). Mooi om te zien hoe ze zo’n oud gebouw als het ware weer nieuw leven inblazen.

Wat was het event mooi aangekleed en opgezet. Lekker ruim en je zag de mooiste stands voorbij komen. Ieder shopje had zijn/haar product helemaal mooi weer gegeven door middel van grote foto’s, mooie stellingen en ander hang/sta/promotie materiaal. Je ziet wel leuke voorbeelden voorbij komen in deze blog.

Ik vond het mooi om te zien dat je grote, bekende merken en webshops zag, zoals Via Martine en HappyMakersblog. Maar ook hele kleine onbekende als het Groenlab en Inkylines. Op deze manier zie je je favoriete producten eens in het echt, maar maak je ook kennis met nieuwe ondernemers die allemaal mooie producten maken en verkopen. Ik heb weer een heleboel toffe visitekaartjes verzameld van producten die ik wel zou willen hebben 🙂

Ook aan foodtrucks en bijzondere koffieplekjes geen gebrek. Ik zag de koffie-eend weer voorbij komen (zo leuk!) maar leerde ik een nieuw theemerk kennen, helaas geen zakjes, maar met prachtige grafische verpakkingen! En kijk die taartjes en cakes van Sprinkles Bakery. Wij konden het niet laten om iets te kopen en zo genoot ik op de terugweg van een heerlijke havermout cranberry koek (aanrader!).

Zoals ik al zei was overal prachtige styling te zien. Mooie en inspirerende plaatjes waar mijn creatieve hart sneller van gaat kloppen. Neem nou de mooie stand van Petite Louise waar ik altijd graag nieuwe kaartjes koop, maar ook de toffe vazen van papier, Happy Hugs genaamd, vond ik geweldig. Deze zijn van Happy Whatever.

Nog meer leuks… De beursaankleding was geweldig, een cute kaartje van Miekinvorm en natuurlijk het nieuwe product van Motiflow! Je kunt nu je favoriete, of eigen designs, laten drukken op behang. Echt iets wat ik zeker overweeg om te doen voor mijn kamer.

Naast al het leuks waren er ook vele workshops te volgen, gegeven door de standhouders zelf. Zo kon je een plantjesterrarium maken, een xxl kussenhoes haken, vele handletteringsworkshops volgen en noem maar op. Dit is ook wat de beurs zo leuk maakt, je kunt als het ware een kijkje nemen in het werk van de shops. Ook werden er inspirerende presentaties gegeven over ondernemen, fotografie etc. 

Nu zijn jullie zeker benieuwd wat ik heb gekocht?! Nou ik heb een plantjes terrarium ‘geworkshopt’, heel erg leuk en ik heb een prachtige print gekocht als A3 poster bij Inkylines. Je ziet het vast snel terug in de maandmomentjes van maart 😉

Ben je nou, net als ik, helemaal enthousiast geworden voor Creative Life? Het komt volgend jaar weer!
Op 23, 24 en 25 maart 2018 in de Werkspoorkathedraal in Utrecht.
Check ook zeker even hun prachtige site en instagram.

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  Mirjam
  30 maart 2017 at 08:09

  Wauw! Echt heel gaaf! Lijkt me zeker leuk om volgend jaar heen te gaan! Bedankt dat je dit met ons deelt… en 17 foto’s zijn echt niet erg, alleen maar leuk 🙂
  Liefs,
  Mirjam

 • Reply
  Willy Duit
  31 maart 2017 at 22:43

  Nou ik heb wel weer wat gemist zie en lees ik 🙁 wat een inspiratie en wat een gave locatie!!

 • Reply
  Maandmomentjes: Maart – Mydailyteacup
  1 april 2017 at 07:04

  […] heeft grote indruk op mij gemaakt. Ik heb er inmiddels over geblogd (met vele foto’s) die je HIER kunt teruglezen. * Een van de opdrachten voor het eindexamenproject was een fotoshoot. Nou een […]

 • Reply
  Daphne Coers
  1 april 2017 at 21:10

  Kan me voorstellen dat je genoten hebt, wat een mooie foto’s heb je gemaakt en het geeft ons een goeie indruk van je dag.
  Wat veel inspiratie!!
  Dat blijft bij mij ook altijd lang in mijn hoofd hangen allemaal.
  Echt een beurs voor jou vind ik.

 • Reply
  Angelina
  4 april 2017 at 19:39

  Tof overzicht en mooie foto’s, leuk om het zo toch nog even te zien! 😉

 • Reply
  Gerrittina
  9 augustus 2017 at 08:42

  Wat een gave locatie. Mooie foto’s heb je gemaakt!

 • Laat een reactie achter