Challenge Diversen

Day Zero Project #1

Laatst vertelde ik jullie dat ik mee ging doen aan het Day Zero Project. Ik heb mijn hele lijst gedeeld en kreeg vele enthousiast reacties van jullie. Dapper dat ik dit ga doen of mensen die het ook wel wat leek (is er toevallig al iemand bezig om ook een lijst op te stellen? Dan kan ik weer een puntje afstrepen haha). Vandaag de eerste update, want ik heb inmiddels al een heleboel doelen behaald of ben ik al mee bezig. Kijk gauw mee. 
Voorkant Blog updateEr zijn al een aantal doelen die ik heb behaald. Ik zal ze kort benoemen en eventueel aanvullen met foto’s. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen. Mocht je tips hebben om dit blogje (op een leuke manier) te schrijven dan hoor ik het graag. Naast de behaalde doelen heb ik een aantal doelen met bijv. 10 nieuwe recepten uitproberen, waar ik al mee bezig ben. Maar dit zal ik pas delen als ik het gehele doel heb behaald.

13. Schrijf een week lang, iedere dag een blog. 
Nou dit is zeker gelukt  zoals jullie waarschijnlijk wel hebben meegekregen! En dit is zelfs al mijn tweede blogweek. Ik kreeg zoveel leuke reacties, meer dan verwacht, want ik vroeg me af of jullie wel zaten te wachten op zoveel blogs van mij in een week. Maar ik merkte dat jullie het leuk vonden en zelfs teruglazen of noemden naar eerdere blogjes! Leuk 🙂

21. High Tea’en. 
Ik wilde altijd al eens high tea’en, dus toen ik een 10 euro actie in de Flair zag staan heb ik meteen mijn moeder en tante geappt om mee te gaan. Gelukkig wilden zijn ook graag en zo zaten wij laatst bij Toet. Ik schreef er HIER een blog over. Dit doel is trouwens zeker voor herhaling vatbaar haha!
IMG_20150701_12571122. Eten bij Ingeburgerd, Zwolle.
Laatst heb ik afgesproken met lieve (ex)klasgenootjes om te vieren dat we zomervakantie hadden en allemaal over waren. We hadden een gezellige dag in het park en sloten de dag af door te gaan eten bij Ingeburgerd in Zwolle. Dit is een heel leuk burger restaurant in Zwolle en de inrichting is ook zeker tof! (mochten jullie het leuk vinden dat ik over deze hotspot blog, laat het dan even weten). Het was een hele gezellige en fijne dag, oja en het eten was ook heerlijk ;). 
Schermafbeelding 2015-07-19 om 11.43.0326. Swappen met een onbekende (instaswap/blogswap).

Ik heb laatst met iemand van Instagram een swap gedaan, dus dit doel is behaald! Alleen was ik niet zo tevreden over de swap, maar ik ga vast binnenkort weer meedoen met de grote instaswap, dus komt dat wel goed!

36. Weer een aantal gastbloggers vragen voor mijn blog in de zomer. 
Ik vind het leuk om af en toe een gastblogger uit te nodigen voor mijn blog. Zo had ik vorig jaar al 3 gastbloggers en ook dit jaar heb ik er een aantal gevraagd. Twee blogs zijn al online gekomen: Gastblog #1 en Gastblog #2. En als het goed is volgt er binnenkort nog eentje.
gastblog mydailyteacup37. Naar de bioscoop gaan met een vriendin. 
Een tijdje geleden was ik alleen thuis dus besloot ik wat af te spreken met een vriendin. We zijn samen naar de bioscoop gegaan. We hebben de film ‘Age of Adaline’ gezien, een aanrader mocht je nog op zoek zijn naar een film! Leuk om te weten is dat Michiel Huisman, een Nederlandse acteur, een hoofdrol in de film heeft.
Schermafbeelding 2015-07-02 om 14.48.5852. Een ruimte in papa en mama’s huis een makeover geven/veranderen. 
Nou van dit doel hebben jullie al kunnen meegenieten, want ik deelde al de voorbereiding en de voor-na foto’s met jullie (klik). Van het maken van het moodboard, meubels en accessoires uitzoeken en het uiteindelijke inrichten en stijlen, ik vond het zo leuk om te doen! Ik hoop dat ik dit vaker mag gaan doen! Mijn tweede opdracht heb ik al binnen, want ik mag waarschijnlijk de woonkamer van mijn oom en tante veranderen. Ik heb het moodboard al gemaakt en wat meubels uitgezocht, maar hierover later meer! 😉 Dit doel is in ieder geval ruimschoots gehaald.
IMG_20150628_10284577. Mijn blog updaten, alle linkjes checken en zonodig bijwerken. 
Hier ben ik aan het begin van mijn vakantie mee bezig geweest. Ik heb al mijn oudere blogjes, die ik meenam van mijn vorige blog, bekeken en eventueel bijgewerkt. Ik heb de tags bij ieder blogje aangepast, deze toegevoegd aan mijn blog (zie rechts in de balk) en ook heb ik de header bovenaan iets veranderd zodat het voor iedereen duidelijk is. Daarnaast heb ik nog de ‘over mij’ pagina wat bijgewerkt. (behaald op 01-07-2015)

78. Pinterest opschonen, wat borden minderen. 
Een aantal mensen vonden dat ik zoveel borden had op Pinterest (vooral mijn lieftallige klasgenootjes haha), dus besloot ik wat borden te minderen. Ik vond het zelf ook wat veel, dus heb ik een aantal borden samengevoegd en verwijderd. Nu heb ik wel wat borden minder, maar er komen er soms toch alweer nieuwe bij haha. Nou goed, volg je mijn nog niet? Neem dan zeker een kijkje. Altijd leuk om nieuwe volgers te ontdekken en vinden ->  www.pinterest.com/rensinas
Schermafbeelding 2015-07-19 om 11.31.3388. Mijn school- en knutselspullen opruimen/ordenen. 
Dit was iets wat al een hele tijd op mijn to do list stond. Ik vond mijn knutselkarretje wat rommelig en heb deze helemaal leeg gemaakt en opnieuw ingericht. Helemaal blij en vond zelfs wat spulletjes terug waarvan ik was vergeten dat ik ze had haha. Ook mijn schoolspullen heb ik in een doos gedaan of weggegooid. Nu heb ik nog een stapeltje met spullen over, maar ik wil hiervoor nog een kast kopen en opknappen (doel 10). Deze heb ik nog niet gevonden, dus tot die tijd staat het maar op mijn bureau.

97. Nieuwe sandalen vinden die ik kan dragen met mijn steunzooltjes.
Ik was het zat om steeds met mooi weer met dichte schoenen te lopen, of zere voeten te krijgen van mijn oude sandaaltjes. En de hele dag op slippers lopen kan ik ook niet goed (Birkenstocks lukt redelijk). Dus was het de hoogste tijd dat ik nieuwe sandalen vond, die goed zaten. Want ja, je kunt je steunzolen niet in een sandaal stoppen haha. Na een hele middag in de stad besloot ik maar eens op zalando te kijken. Ik vond twee paar die mij wel goed leken en ze hadden ook een mooi voetbed. Eenmaal thuis bleek eentje echt goed te zitten en deze heb ik gehouden! Ik ben erg blij met deze nieuwe sandalen, want ze zijn ook nog lekker vrolijk.
tommy-hilfiger-sandalen-sussex-2a-summer-cognac-13418777Zo, dit waren de eerste behaalde doelen, best veel als ik het zo teruglees. Ben benieuwd wat jullie van mijn doelen vonden enne laat het me weten als je ook met de challenge start he 😉
Fijne dag!

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Danielle
  21 juli 2015 at 08:56

  Je hebt echt al veel gedaan van je lijst! Leuk om terug te lezen hoor!

 • Reply
  Sanne
  21 juli 2015 at 16:38

  Wouw wat heb je al vele gedaan rensina ! En wat leuk dat je lekker mag inrichten 🙂
  Ik zit er ook over na te denken om mee te doen, maar een lijst maken gaat me toch iets minder makkelijk af. Als het zover is laat ik het je weten! Je blog is erg leuk meid 🙂
  liefs x sanne

 • Reply
  Lien
  22 juli 2015 at 20:36

  Je bent al heel goed bezig zo te zien, leuk! Die high tea ziet er heerlijk uit. Ben benieuwd wat voor leuks het je nog meer gaat brengen!

 • Laat een reactie achter