Geen categorie Theezakjes

De Bilt, goed geruild en nog een winactie

Afgelopen zaterdag was het zover, mijn eerste internationale theezakjes ruilbeurs in de Bilt!

Vroeg opstaan, want om 7 uur staan Maria en José al voor de deur. De auto is al aardig vol maar toch lukt het ons om mijn twee big shoppers en mijzelf erbij in te stoppen. Na een rit van ongeveer twee uur komen we rond negen uur aan in de Bilt. De auto wordt geparkeerd en we lopen de zaal binnen. Het is al erg druk, de twee zalen zitten al vol en zo neem ik plaats in de gang. Dit is trouwens best een fijne plek, lekker koel (vergeleken met de grote zalen) en genoeg ruimte.
Nadat ik mijn ruilmateriaal heb uitgepakt kan het ruilen beginnen. Eerst met Marijke, dan lever ik de eerder geruilde zakjes af bij Maria, een date met Steve, en zo gaat het door. Ondertussen eet ik een broodje en drink ik wat. Daarna weer gauw verder met ruilen. Zo roep ik Katka al een paar keer dat ik graag met haar wil ruilen, want ze heeft de mooie Mollenzakjes van FB. Ze heeft het druk maar gelukkig kom ik toch aan de beurt. Weer verder met Piet, die erg mooie Pickwicks te ruil heeft. En zo vliegt de tijd om. Voor we het weten is het vijf uur en wordt alles weer ingepakt. Op naar de auto, die nu nog een beetje voller is. We vertrekken richting huis, maar eerst nog een tussenstop bij een wegrestaurant in Nunspeet. Gezellig na kletsen met Maria, José, Jeanet en haar moeder. We rijden weer verder en zo komen we rond half 9 aan in Zuidbroek. Ik ben best moe, maar de dag is nog niet voorbij. José neemt me mee naar Winschoten waar ik nog een gezellige verjaardag heb.
Zondag heb ik alle zakjes even geteld en zo heb ik 513 zakjes geruild! Hier ben ik erg blij mee, want ik heb niet zoveel ruilmateriaal vergeleken met sommige anderen. Mijn primeur met de nieuwe Jacob Hooy serie viel goed in de smaak en is dan ook helemaal op. Mijn andere ruilmateriaal is ook aardig geslonken 🙁 En van sommige mensen mocht ik zelfs nog uitzoeken uit de ‘oude’ mappen, omdat ik nog maar een ‘beginner’ ben met mijn 6500 zakjes. (Sommige mensen hebben 52.000 verschillenden!)
Iedereen heel erg bedankt voor het ruilen en ik kom zeker nog eens terug! 
 
 
 

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply
  Willy
  23 september 2013 at 20:25

  Leuk verslag van een zo te horen gezellige dag rensina, en wat heb je veel geruild zeg!

 • Reply
  jewelyz
  23 september 2013 at 20:53

  Oh wat een leuk zakje! Jeetje jij een beginnende met 6500 zakjes? Poeh 😉
  Leuk dat je zoveel geruild hebt!
  Heb je trouwens een nieuwe header? Vind hem erg mooi.

 • Reply
  Mark en Magriet
  24 september 2013 at 13:21

  leuk verslag! en wat een aantallen!

 • Reply
  Marika Koeman-Mol
  24 september 2013 at 17:04

  OW dat zakje wil ik hihhii 😉 Mijn meisjes naam is nl Mol… hihihihihi Mar super leuk joh je verslagje Veel plezier met al het toekomstige ruilwerk… gr Marika

 • Reply
  lien
  24 september 2013 at 18:31

  Wat leuk zo'n ruildagje! En dat molletje, zo snoezig….

 • Reply
  Bernardine
  25 september 2013 at 10:08

  Jehebt dedag goed beschreven, je lol is goed te merken 😉
  En ik vind de aanwinst met mol en muis allerschattigst!

 • Reply
  Daniëlle Brons
  27 september 2013 at 19:16

  Super leuk om te lezen! Goed bezig geweest dus. Ga zo door!

 • Reply
  theezakje41
  4 oktober 2013 at 17:36

  Heb je ondertussen alle zakjes al verwerkt in je verzameling? Er is bij mij geen doorkomen aan. Denk je trouwens nog aan de vertaling van ons theekopje vol?

 • Laat een reactie achter