Geen categorie Instagram Persoonlijk

De Instagram tag

Toen ik deze Instagram tag voorbij zag komen op een blog wist ik dat ik hem zeker moest invullen. Ik vind IG echt geweldig, je ziet zoveel mooie plaatjes voorbij komen. Interieur, lekker eten, lieve dieren en noem maar op. Ik kijk er meerdere keren per dag op dus MOEST ik de tag wel invullen, gelijk een mooi moment om terug te blikken op mijn IG jaar. Ik vulde de Instagram Tag van Culturarize in, die ik zag op het leuke blog van Ikbenirisniet
Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram?
20 december 2014
Deze foto plaatste ik gisteren op mijn Instagram. Ik had namelijk 24 smashing, een initiatief wat nu voor de tweede keer (dat ik het meemaak) wordt georganiseerd door mijn volleybalclub. 24 uur lang volleyballen voor het goede doel Serious Request. Na vele acties was het gisteren zover en zo zat ik vanaf 15:00 uur in de volleybalhal. Eerst een openingswedstrijd van heren 1 en daarna een mixtoernooi en gezellig spelen met mijn teamies. Mijn team moest spelen van 21:30-3:30 dus lekker laat. Het ging best goed maar, ik was toch wel blij dat ik om 4:00 uur in mijn bed lag. Ik ben heel benieuwd naar de opbrengst die om 15:00 uur vanmiddag bekend wordt gemaakt! 
Wat is de allereerste foto die je plaatste op Instagram? #TBT
11 oktober 2013
Ik moest wel een tijdje scrollen voordat ik bij mijn eerste foto uitkwam. Deze is namelijk geplaatst 2013. Als ik de foto nu zie vind ik het een vreselijke foto haha. Heel donker en gewoon een beetje saai. Door de jaren heen leer je wel hoe je een mooie foto maakt en bewerkt voordat je hem op IG plaatst. Leuk om zo het verschil te zien van nu en mijn eerdere foto’s. 
Wat is je allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?
18 juli 2014
20 oktober 2014
Oeh het was best lastig kiezen want ik heb er meerdere waar ik leuk op sta en wat ik gewoon een mooie foto vind. Daarom kies ik er niet een maar twee foto’s. De bovenste foto is gemaakt tijdens onze terugreis uit Duitsland afgelopen zomervakantie. We stonden in de file en ik verveelde me een beetje. Toen bedacht ik me dat het wel leuk zou zijn om via de buitenspiegel een foto van mij en m’n broertje te maken. De tweede foto is natuurlijk al bekend, één van mijn favorieten uit Ethiopië. 
Van welke Instagramfoto krijg jij ter plekke heimwee?
24 oktober 2014
Natuurlijk een foto vanuit Ethiopië, jullie begrijpen vast wel waarom 😉 
 
Wat is het állerlekkerste gerecht dat je in 2014 op Instagram hebt gezet?
14 juli 2014
Dit is een lastige, want ik plaats niet vaak foto’s van mijn eten op IG. Gewoon omdat ik ze niet zo mooi kan vastleggen als al die foodbloggers. Maar ik heb even gezocht en er eentje uitgekozen. Het is niet echt een gerecht, maar dit gebakje EN de karamel-peach thee waren echt zooo lekker. Moet ik nodig eens proberen zelf te maken 🙂 Ik at dit tijdens de vakantie in Duitsland…
Welke foto kreeg in 2014 de meeste likes?
31 oktober 2014
Deze foto van de instaswap kreeg maar liefst 73 likes! Ik zocht dit uit via iconsquare en zo krijg je een filmpje met de meest gelikede foto’s van 2014. 3 van de 4 foto’s zijn van de instaswap 🙂 
Wat is de allerleukste foto die je in 2014 maakte van een huisdier?
26 juni 2014
Ik heb geen huisdier, dus daar kan ik geen foto van plaatsen. Maar dit lieve baby slakje zat afgelopen zomer bij ons in de tuin. Daar moest ik natuurlijk even een foto van plaatsen. 
Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij het meest?
Ik heb geen speciale app voor het bewerken van mijn foto’s maar het filter Valencia gebruik ik vrijwel altijd op mijn foto’s. Hier worden ze iets lichter/geler van. Voor het maken van de IG collages gebruik ik de app Photogrid, maar ik heb net een nieuwe app geïnstalleerd die leuker moet zijn. Nog geen collage hiermee gemaakt, maar ik zal het binnenkort proberen. Het ziet er in ieder geval wel heel leuk uit: Moldiv.
Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram (top 3)?
Ik heb eigenlijk geen speciale hashtags die ik altijd gebruik, maar sommigen komen wel vaker voor of heb ik vaak gebruikt.                                                                                #wandrek – Deze gebruik ik altijd bij de foto’s van mijn zelfgemaakte wandrek.    #duitslandvakantie – Deze # gebruikte ik tijdens de vakantie in Duitsland, niemand anders gebruikt deze hashtag dus heb ik meteen alle foto’s bij elkaar van de vakantie.            #bakken / #baking / #creative / #creatief – Deze hashtags gebruik ik ook wel regelmatig. 
Vind je het leuk om ook de tag over te nemen? Dat mag natuurlijk maar verwijs dan wel even naar Culturarize die deze tag heeft gemaakt. En natuurlijk zou ik het leuk vinden als je mijn blog even linkt 🙂 Fijne zondag lieve volgers. 

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  Willy
  21 december 2014 at 22:17

  Wat een leuk idee om op deze maier nog eens naar je IG momenten terug te kijken Rensina en wat een prestatie hebben jullie gisteren geleverd zeg, top!

 • Reply
  lien
  21 december 2014 at 23:21

  Oh je maakt me nu toch wel nieuwsgierig naar dat instagram. Heb soms het idee dat ik veel moois misloop!

 • Reply
  Joke
  22 december 2014 at 22:44

  Heerlijk hè dat Instagram. Ik mag er ook graag gebruik van maken 😉

  groetjes, Joke

 • Reply
  2014, Wat was je fijn! | mydailyteacup
  2 juli 2015 at 09:30

  […] ik mijn favoriete instagrammers uit wat een groot succes was! En zo plaatste ik vorige week de instagramtag online, zo leuk om eens terug te zoeken wat onder andere mijn eerste geplaatste foto […]

 • Laat een reactie achter