Home

Desert Still live – Urban Jungle Bloggers

Een nieuwe maand, een nieuwe uitdaging op het blog van de Urban Jungle Bloggers. Deze keer worden we uitgedaagd om een stilleven te maken. En wel met het thema Desert, woestijn dus. Nou ik heb inmiddels een heel stel cactussen verzameld, dus dat moet goed komen dacht ik zo.
dessertstillliveIk vind de uitdagingen van de UJB altijd erg leuk. Het daagt je uit om creatief aan de slag te gaan met de bepaalde thema’s. Vaak ga ik mijn kamer langs voor de perfecte plek en zoek ik de juiste planten en accessoires bij elkaar. Heerlijk om zo een nieuw hoekje te stylen.
dessertstillliveHet gele kastje was natuurlijk de plek voor het stilleven van deze keer. Want geel past natuurlijk perfect bij een woestijn gebied. Daarnaast pakte ik alle cactussen die ik in mijn kamer heb staan en maakte mooie groepjes. Verder heb ik de Faunascapes poster erbij gezet. Hier ben ik nog steeds erg blij mee, hij is zo mooi!
Daarnaast natuurlijk nog wat takken met gedroogde bloemen, de craspedia bolletjes en gipskruid, in mooie vazen.
dessertstillliveHet bordje op de foto hierboven heb ik nieuw. Ik kocht hem bij de Sissyboy en ook hier ben ik erg blij mee. Ik heb ook nog een kleinere variant gekocht met een ander plantje en in blauwe kleur. Eigenlijk wil ik een bordenwand maken, maar helaas heb ik daar geen plek meer voor in mijn kamer. Dus stal ik ze maar uit op plekken waar ze goed passen zoals op dit gele kastje of op mijn ‘keuken’ planken.
dessertstillliveHet was weer leuk om mee te doen met deze uitdaging. Ik kijk dan ook alweer uit naar de volgende maand. Wil je nou ook meedoen met deze challenge? Dat kan nog. Neem daarvoor een kijkje opย http://www.urbanjunglebloggers.comย Hier zul je vanaf vandaag ook de andere blogs terugzien, want iedereen die meedoet met de challenge wordt hierop genoemd. Inspiratie genoeg dus.

Hoe groeperen jullie je planten? Maak je ook kleine stilleventjes of groepjes? Of staan ze juist overal door je hele kamer heen?ย 

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  Daphne
  21 oktober 2016 at 10:00

  Ik vind het zo knap, zoals jij elke keer weer een nieuw hoekje in je kamer weet te maken,.
  Volgens mij woon je niet zo groot, dus dan is het helemaal een uitdaging lijkt mij.
  Ziet er echt weer heel gezellig uit hoor.
  Groetjes, Daphne

  • Reply
   rensinasteursma
   24 oktober 2016 at 08:11

   Dankjewel voor je lieve reactie!
   Klopt, op mijn studentenkamer heb ik niet veel ruimte, maar gelukkig wel veel verschillende hoekjes. Ik kan me dus lekker uitleven (al had ik graag een heel huis hoor haha).
   Maar dat is ook wel weer een uitdaging he, om steeds weer iets leuks te verzinnen.

 • Reply
  bhduit
  23 oktober 2016 at 21:45

  Mooi stilleven Rensina, super leuke plantjes heb je en wat een gaaf bord!!!

 • Reply
  Maandmomentjes: Oktober – mydailyteacup
  1 november 2016 at 08:05

  […] betekende een nieuwe uitdaging op het blog van de Urban Jungle Bloggers. Ik deed mee met het thema Desert, Still Life, en maakte dit hoekje op mijn gele kastje. Ik blijf het leuk vinden, want het hoekje staat nog […]

 • Laat een reactie achter