Creatief DIY

DIY met een canvas tas

Dat je iets leuks kunt doen met een canvas tas zagen jullie al bij mijn laatste instaswap voorbij komen. Laatst heb ik nog een keer een ‘kaal’ canvas tasje gekocht en maakte ik weer een leuke DIY. De hoogste tijd om deze DIY’s met jullie te delen, want het is zeker niet moeilijk te maken. En ook nog goed voor het milieu zo’n tas πŸ˜‰ Kijk gauw verder, want wie weet heb jij binnenkort ook wel zo’n mooie, zelfgemaakte tas aan je schouder hangen!
IMG_20150624_173637
De bovenstaande foto is het resultaat van deze DIY die blogster Wimke laatst op haar blog heeft geplaatst. Het is helemaal niet moeilijk en het resultaat is superleuk. Lekker zomers die watermeloentjes (helaas zie je de zwarte stipjes niet goed op de foto).
IMG_20150623_143359Het enige wat je nodig hebt is een kaal canvas tasje (te koop bij de Pipoos voor ongeveer € 2,50), rode en groene verf, een zwarte stift, wat kranten, een aardappel en een kwast. Kijk voor de werkwijze even op het mooie blog van Wimke.
Schermafbeelding 2015-05-05 om 10.26.40Met de tweede tas (of eigenlijk de eerste) die ik maakte voor de instaswap was ik erg blij, en trots op het resultaat. Want hij was erg goed gelukt en stiekem wilde ik hem dus zelf houden πŸ˜‰
Hiervoor heb je nodig: een kale canvastas, een textielstift (ik heb een zwarte, maar er zijn vele kleuren verkrijgbaar) en een leuke quote, inspirerende tekst of een afbeelding.
Ik heb in de tas een krant gestopt tegen het doordrukken. Vervolgens heb ik de tekst nageschreven op de tas. Natuurlijk had ik het van tevoren wel een aantal keren geoefend.
Ik ben erg tevreden met het resultaat en wie weet maak ik binnenkort ook nog wel eentje voor mijzelf!

Wat vonden jullie van deze blogpost? Gebruiken jullie ook vaak een Canvas tas? En heb je deze ook zelfgemaakt of heb je een leuke gekocht in een winkel? Laat het me weten in de comments πŸ™‚

Maak je een DIY of Recept van mijn blog en deel je deze foto op social media (vooral Instagram), gebruik hierbij dan de hashtag #mydailyteacup. Zo kan ik de foto zien, liken, reageren of delen! Binnenkort wil ik dan eens een blog schrijven met alle foto’s die ik langs heb zien komen.Β 

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  Angelina
  22 juli 2015 at 09:36

  Leuk gedaan! :))

 • Reply
  sienwevers
  24 juli 2015 at 14:52

  Tof resultaat! πŸ™‚

 • Laat een reactie achter