DIY Geen categorie

DIY Washi tape Houder

Ik had zin om mijn washi tape rolletjes eens leuk op te bergen. Het worden er namelijk teveel voor in een klein laatje. Toevallig kwam ik op Pinterest dit leuke idee tegen, ik dacht dit moet ik ook kunnen. Dus naar de action en meteen aan de slag. Vandaag dus voor jullie een leuke DIY (do it yourself).

Het voorbeeld van Pinterest.
Bron:ย http://mel-i-coto.blogspot.com.es/
Benodigdheden:
Een wit canvasdoek
Barbequeprikkers (Ik heb de mijne voor 0,50 cent van de Action)
Haakjes of oogjes spijkers/schroeven
Liniaal
Hamer
Knijptang
Verf-papier
1. Verf of versier de achterkant van het canvas zoals je zelf wilt. Ik had hem eerst geel geverfd, maar vond dit toch niet zo mooi. Daarom heb ik het doek overgeverfd met een blauwe kleur.
Meet met een liniaal af waar je de oogjes/haakjes wilt hebben. Ik heb dit gedaan zodat je zeker weet dat je de oogjes op dezelfde plek krijgt. Vervolgens heb ik de schroefjes een stukje in het canvas getimmerd en hierna verder aangedraaid tot ze goed vast zaten. Dit gaat vrij gemakkelijk!
Met een knijptang knip je de handvatten van de barbequeprikkers af. Hier heb ik de hulp van mijn sterke papa ingeschakeld haha, alleen lukte het echt niet.
Doe de washi tape of andere rolletjes op de prikkers en hang de prikkers op. Ik heb ook mijn bakkerstouw op de prikker gerold zodat dit ook een mooi plekje heeft. Handig is dat ik het gewoon kan afrollen tot de hoeveelheid dit ik wil gebruiken.
Let op! de prikkers kunnen er vrij snel afglijden. Hierdoor is het handig om even een stukje gum, een knijpkraal of iets dergelijks aan รฉรฉn kant van de prikker te doen zodat het er niet zo gauw afrolt.
Ik ben erg blij met het eindresultaat en hoop dat mijn canvas gauw wat voller raakt met tapejes. ๐Ÿ™‚
Hoe hebben jullie je washitape opgeruimd?

Maak je een DIY of Recept van mijn blog en deel je deze foto op social media (vooral Instagram), gebruik hierbij dan de hashtag #mydailyteacup. Zo kan ik de foto zien, liken, reageren of delen! Binnenkort wil ik dan eens een blog schrijven met alle fotoโ€™s die ik langs heb zien komen.ย 

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  lien
  15 mei 2014 at 22:05

  Oh wat een leuk idee!!!

 • Reply
  Marja Kenter
  15 mei 2014 at 22:44

  Ik heb ze in een doosje maar dit is een super leuk idee en je hebt het mooi geschilderd.
  Ik ga het onthouden.
  groetjes Marja

 • Reply
  Bernardine
  16 mei 2014 at 00:11

  Wat een goed idee!
  En leuk uitgevoerd ook!
  Ik heb even geteld, ik heb 6 rolletjes die jij hebt niet ๐Ÿ™‚
  Leuk zijn ze hรจ.
  Mijn rollen zitten in 2 plastic bakken van het Zweedse woonwarenhuis. ๐Ÿ™‚
  Voor moederdag kreeg ik 21 nieuwe rolletjes van de A.C.-tion!
  Dus nu zijn de bakken wel vol ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Willy
  16 mei 2014 at 21:41

  Ik vind het een geweldig idee en veel leuker als hoe ik mijn tapetjes heb opgeruimd (gewoon in een potje) bedankt voor je duidelijke uitleg, mooie tapetjes trouwens ๐Ÿ™‚

 • Laat een reactie achter