Persoonlijk

Doelen 2018 & Nieuwe plannen 2019

Zoals je in mijn jaaroverzicht al kon lezen ben ik ook bezig geweest met het opstellen van nieuwe doelen voor 2019. Maar eerst kijken we nog even naar de doelen van 2018, heb ik ze gehaald? Welke niet? En wat zou ik mee willen nemen? Altijd fijn om zo het jaar af te ronden en uit te kijken naar nieuwe plannen op zowel persoonlijk als werkgebied. Al ben ik bang dat ik veel doelen niet heb behaald door de drukte met YDTC en al het andere werk dat ik doe…

Doelen 2018
*Travel index blog wijzigen. – Niet gehaald..

Helaas heb ik dit doel niet gehaald. Ik vond het teveel gedoe om het uit te zoeken en eerlijk gezegd was ik het ook alweer vergeten tot ik dit lijstje bekeek haha. Daarnaast ontbreekt het me helaas aan tijd of zin om dit te doen. Ach ja wie weet komend jaar 😉
*Een creatieve cursus volgen – Niet gehaald.. 
Ook niet gelukt. Wel heb ik een aantal hele leuke workshops gevolgd en zit ik nu in een Girlboss clubje waar we samen aan ideeën en plannen werken om zo je bedrijf vooruit te helpen. Dit doel neem ik zeker mee naar komend jaar, want ik wel dat ik behoefte heb aan andere ‘creativiteit’ dan alleen maar mijn bedrijf.
*Een eigen huisje vinden in de stad Groningen! – Niet gehaald.. 
Helaas is dit doel niet gelukt. Aangezien ik nu voor mijn bedrijf heb gekozen blijft er helaas weinig geld over om ook nog een huur te kunnen betalen.
*Het tweede doel is om meer Fair Fashion in mijn kast te stoppen – Gehaald! 
Gelukt, yes eindelijk eentje haha. Ik vond het al een beetje deprimerend worden 😉
Ik koop weinig nieuws en als ik tegenwoordig iets koop is het iets wat ik al heel lang zoek of echt graag wil hebben. Ik let op de kwaliteit, goede stof en probeer meer Fair Fashion te kopen. Dit doel blijf ik gewoon volhouden de komende jaren denk ik.
* Weer fijne Kokotoko shoots doen – Gelukt! 
Dit jaar heb ik weer prachtige plaatjes voor Kokotoko geschoten. Ook in 2019 ga ik dit voortzetten, maar dan op een lager pitje.
* Contentkalender ontwikkelen voor blog en YDTC – Gelukt! 
Yes, dit doel is gelukt. Ik had een heel mooi contentplan opgesteld en sinds november is deze nog meer verbeterd. Dus met alle content komt het helemaal goed!
* Een eigen winkelpand vinden voor YDTC (Droomdoel!!) – Bijna gelukt, maar toch niet..
Dit doel was bijna gelukt, maar helaas heb ik uiteindelijk toch besloten om het nog niet te doen. Ik moest te snel kiezen of moest kiezen voor iets waar ik niet helemaal achter stond. Daarom heb ik besloten voorlopig even te wachten met dit doel en eerst te werken aan andere uitbreiding (workshops!).


Nieuwe plannen 2019
En dan komen we aan bij de nieuwe plannen en doelen voor 2019. Zo leuk om nieuwe dingen te bedenken of doelen die net niet zijn gehaald mee te kunnen nemen.
* Creatieve cursus/workshop volgen (bijvoorbeeld fotostyling/keramiek).
* Eigen huisje! Nu toch eindelijk echt hoop ik.
* Eigen winkelpand voor Yourdailyteacup!
* Meer tijd voor mezelf nemen. Als in me time, leuke uitjes en dingen die niet werk gerelateerd zijn. Ik merk dat ik dit te weinig doen en wel erg nodig is!
* De natuur in, vind ik leuk, doe ik nog veel te weinig! Dus ook op het lijstje.
* Alleen op reis in een nieuwe stad in Europa. Welke? Nog geen idee.
* Cursus tot theesommelier eindelijk afronden nu ik bijna examen kan doen.
* 1500 volgers op instagram (@yourdailyteacup)
* 400 volgers op facebook (@yourdailyteacup)

En dan heb ik natuurlijk nog een hele hoop doelen voor Yourdailyteacup, maar die zal ik jullie besparen. Anders wordt het wel een heel lang lijstje haha.

Heb jij nog spannende of leuke plannen voor komend jaar? 

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Mirjam
  31 december 2018 at 07:19

  Wat mooi dat je toch geen overhaaste beslissing hebt genomen. Dat winkelpand komt er wel, hopelijk in 2019! Leuke doelen voor het nieuwe jaar, heel veel succes met alles!

 • Reply
  Willy Duit
  1 januari 2019 at 21:09

  Super leuk om je dromen en doelen te lezen, we hadden het er al even over live over gehad. Met jouw inzet kun je aan het eind van het jaar er zeker weer een paar afvinken!

 • Reply
  Daphne
  3 januari 2019 at 10:10

  Goedemorgen.
  De allerbeste wensen!!
  Wat een mooi lijstje heb je hier geplaatst met veel dromen en doelen.
  Je bent echt goed en lekker bezig lees ik steeds.
  Mooi hoor.
  Ik zat zo eens te lezen en bedacht…..misschien vind je wel een huisje, met een gedeelte waar je een winkel kan maken?!!
  Succes met alles, blijf ook genieten en met jou enthousiasme weet ik zeker dat je straks weer veel doelen bereikt hebt.
  Geo e tjes, Daphne.

 • Laat een reactie achter