Creatief Geen categorie

Druk, druk, druk…

Ik heb het de laatste tijd erg druk met van alles en nog wat. Veel bezig met creatief, Kruidvat fotoboek van de vakantie gemaakt, QDS opdrachten, bezig met mijn zomerboekje en nog veel meer. Veel dingen heb ik nog steeds niet af, zo moet ik voor mn oom en tante nog een fotoboek maken en de laatste QDS moet worden afgemaakt. Hier wil ik van de week mee bezig. Dus hier later meer over.
Gelukkig heb ik hiervoor het begin al.

Nu heb ik dus mijn zomerboekje afgemaakt en deze wil ik graag aan jullie laten zien. Ik heb het gemaakt met de foto’s van het Strandfestival Zand waar ik heen ben geweest.
Ik hoop dat jullie het leuk vinden en ben benieuwd naar jullie reacties πŸ˜‰

Ook ben ik nu aan de PABO begonnen, we hebben nu introductie week en het is erg leuk. Ook heb ik een erg leuke klas met een aantal bekenden van de OA.

Verder heb ik van de week toen ik bij mn oma was een vogel nagetekend het is de Pestvogel. Ik hoop dat jullie dit kunnen zien haha.

Binnenkort weer een leuk verhaal over de theezakjes online want ik ga zaterdag naar een theezakjesruilbeurs in Assen. Ik ga hier heen met een aantal bekenden uit de theezakjes wereld. Ik ben hier een keer eerder geweest, ik geloof vorig jaar en het was erg gezellig. Iedereen komt even een praatje maken en gezellig ruilen. Ben benieuwd met hoeveel nieuwen ik nu weer thuis kom. Tot Snel dus!

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  Willy
  5 september 2012 at 19:53

  Wat een prachtig boekje is dit geworden Rensina, een leuke herinnering aan een zo te zien super gezellig weekend!! Je ijsvogel vind ik ook heel goed gelukt, dat doe ik je niet na. Veel plezier dit weekend!!

 • Reply
  Daphne
  6 september 2012 at 08:42

  Echt heeeeeel erg leuk, je “Zand” boek!!!!
  Kun je met veel plezier in terug kijken.
  Ik heb mijn blognaam gewijzigd…..(nooooooit zomaar doen, nu ben ik onvindbaar voor mijn vlogers volgens mij)
  http://www.postvandaphne.blogspot.nl
  Fijne dag verder, groetjes, Daphne

 • Reply
  Annemiek
  12 september 2012 at 19:46

  Erg mooi boekje geworden Resina. De gezelligheid straalt ervan af.

 • Reply
  Dortesjs
  12 september 2012 at 21:50

  prachtige journal

 • Reply
  Maureen
  13 september 2012 at 20:49

  Ziet er erg gezellig uit zo! had dit berichtje indd nog niet gezien maar je bent al druk bezig geweest in de tussentijd zo te zien haha..
  kon ik dat ook maar van mezelf zeggen. -_-
  tijdgebrek hea
  hoe bevalt het je op de pabo tot nu toe??

  xx maureen

 • Reply
  Marit
  16 september 2012 at 15:56

  Wat een prachtig en zonnig zomerboekje heb je ervan gemaakt! Het 'vrije, blije' straalt er echt vanaf… en een mooie herinnering ook nog! Geweldig Rensina!

 • Laat een reactie achter