Theezakjes Uitjes

Dutch Tea Festival – de goodiebag + mini shoplog

Laatst konden jullie al het uitgebreide verslag van het eerste Dutch Tea Festival lezen, hier op de blog. Hierin vertelde ik al dat we een goodiebag kregen met leuke spulletjes, een tastingcup en uiteraard vele folders. Daarnaast kocht ik nog verschillende dingen, en dit wil ik jullie graag laten zien in dit blog door middel van een mini shoplog. En scroll zeker nog even door naar het einde, want ik heb nog een vraag 😉  
GoodiebagMeteen bij binnenkomst kregen we dit mooie tasje. Heel handig want hier kon je alle reclame, gratis goodies en gekochte spullen in stoppen tijdens het rondlopen. En hij heeft ook nog eens een hele leuke opdruk.
GoodiebagWat ik zo tof vond aan de theebeurs is dat er aan alles gedacht is. Zo kreeg iedereen, bij binnenkomst, een handige tastingcup. Zo hoef je niet iedere keer een nieuw plastic of kartonnen bekertje te gebruiken, maar kun je mooi uit hetzelfde kommetje drinken. En het is natuurlijk gelijk een leuk souvenir aan deze dag. Deze krijgt dan ook zeker een plekje in mijn theekast.
GoodiebagNaast het vele proeven en proberen van thee/chocolade/koffie, was er ook een goodiebagroute bedacht. Deze route bracht je langs een aantal kramen waar je een gratis goodie kreeg. Zie bijvoorbeeld dat mooie doosje links, van Thee van Oordt. Je kreeg een doosje met 4 verschillende theezakjes erin, maar nadat wij hadden verteld dat we verzamelaars waren kregen we alle 7 smaken. Zo lief! Daarachter zie je 3 losse thee soorten die we konden ‘pakken’ bij een stand. Ik heb de theetjes nog niet geprobeerd, maar ze klinken mij erg lekker. Zo heb je bijvoorbeeld aardbeien-slagroom thee en nog twee andere bijzondere kinderthee smaakjes.
Rechts zie je een doosje met losse theezakjes die we uiteraard niet konden laten liggen. Thee van Sander als ik het goed heb. Hij bezoekt theeplantages en stelt zo zijn eigen theebox samen. En daarop liggen nog zakjes van LOV, hele leuke, waarvan we een stuk of 6 konden kopen bij een stand.
Als laatst zie je in het midden nog prachtige visitekaartjes! Iets waar ik tegenwoordig vaak naar uitkijk. Meestal hebben mensen er echte kunstwerkjes van gemaakt en vind ik ze leuk om te bewaren of op te hangen.
GoodiebagDan komen we bij de laatste spulletjes. Hier zie je nogmaals de tastingcup, de tas, een goodie van het merk Chalo en een Yogi Tea bekertje (collectors item hihi 😉 ).
Verder heb ik nog, een voor mij onbekende, theeserie gekocht. Er zijn 16 verschillende smaken en ik heb ze bijna allemaal kunnen bemachtigen. En daarnaast zie je een doosje variatie thee van Yogi Tea, met hierin de nieuwste smaken. Mooi voor de verzameling EN goed voor de ruil!
Als laatst nog twee tijdschriften van Koffie T Cacao. Een tijdschrift dat ik al wel kende, maar nog nooit heb gelezen. Daar moest maar eens verandering in komen, dus kocht ik twee verschillende tijdschriften. De dames die mee waren kochten er ook beide twee met als doel ze door te wisselen. Zo kunnen we ze allemaal lezen.

Nou dit was dus zeker weten een geslaagde dag! Ik heb leuke dingen gekregen, mooie theetjes gekocht en daarnaast was het erg gezellig met Maria en José.
Theezakjes-Vraag- Zoals jullie uiteraard weten verzamel ik theezakjes. Nu ben ik altijd op zoek naar nieuwe zakjes (en ruilmateriaal) en zo ook op vakantie. Maar nu heb ik de vraag aan jullie, mocht je op vakantie bijvoorbeeld ergens thee drinken of vinden, wil je deze misschien voor mij meenemen? (leeg is ook goed). Uiteraard wil ik de verzendkosten betalen of ik stuur een leuk kaartje als bedankje 🙂 Alvast bedankt!
De afgelopen weken kreeg ik al mooie post met thee uit Tsjechie, Cuba, Fillipijnen, Turkije en de Azoren.? Nogmaals dank @omavantwee @sakem84 @basichic_ en @cosybycindy .

Ik ben benieuwd! Waar gaat jullie reis naar toe? Of blijven jullie lekker in Nederland? 

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  bhduit
  12 juli 2016 at 19:42

  Wat leuk echt een beurs voor jou Rensina (en andere thee liefhebbers:)) Leuk verslag en je foto’s worden steeds mooier! Wij gaan naar Luxemburg en ik zal aan je denken hóór 🙂

  • Reply
   rensinasteursma
   15 juli 2016 at 14:14

   Superleuk! Ben benieuwd hoe Luxemburg is en fijn dat je aan me gaat denken hihi

 • Reply
  Mylene
  13 juli 2016 at 12:55

  Wat leuk zeg! Als theeliefhebber denk ik dan: waarom was ik niet op dat Tea Festival?? haha.

  • Reply
   rensinasteursma
   15 juli 2016 at 14:13

   Ja was zeker tof! Ik weet nu al dat het volgend jaar weer plaatsvind, dus dan moet je dan maar heen 😉

 • Reply
  liefdevoorbakken
  13 juli 2016 at 17:14

  Oh wauw waarom ben ik daar niet naar toegegaan? Ziet er goed uit 🙂

  • Reply
   rensinasteursma
   15 juli 2016 at 14:13

   Ja he, was ook erg leuk! Ik weet nu al dat het volgend jaar weer plaatsvind, dus dan moet je er dan maar heen 😉

  Laat een reactie achter