Edukans Geen categorie

Edukans OE, Update #1

Onder deze titel zal ik iedere update aan jullie melden. En nu meteen al een hele leuke!
Want toen ik van de week vroeg of jullie ideeën hadden voor sponsoracties, kreeg ik vele reacties.
Allemaal hartelijk bedankt en wie weet voer ik er een aantal echt uit.
Maar Willy (Klik) vertelde mij dat ze kaartjes ging ontwerpen en die wilde verkopen. Dit idee heeft ze meteen uitgevoerd en nu kan je ze al bestellen! Dit berichtje moet ik natuurlijk even delen.

Hieronder heb ik de tekst + afbeeldingen van haar blog gekopieerd en gedeeld. Willen jullie een setje (of meerdere mag ook natuurlijk haha) bestellen? Laat het weten in een reactie of stuur mij een mail naar rensinasteursma@hotmail.com . Dan zorg ik dat de bestelling bij Willy terecht komt.
————————————————————————————————————

De vriendin van onze dochter studeert aan de Pabo en gaat in oktober mee op een onderwijs expeditie van Edukans naar Ethiopië (klik HIER voor alle info). De vlucht en bijkomende kosten zijn voor eigen rekening en ook is het de bedoeling dat ze
€ 1000,= sponsorgeld meeneemt. Omdat ik dit een geweldig initiatief vind, wil ik haar graag sponsorren! Onderstaande kaarten wil ik daarom graag verkopen, het grootste deel van de opbrengst gaat naar Rensina en een klein deel is voor mij om de kosten te dekken.
De kaarten worden afgedrukt op een goede kwaliteit mat fotopapier (ik druk ze niet zelf af) en komen op een witte dubbele kaart van stevig papier. Een setje van twee kaarten kost € 5,= dit is inclusief de verzendkosten.
Ik zou het super leuk vinden als ik samen met jullie dit geweldige initiatief kan steunen. Doe je mee? Stuur me dan een mail met je naam, adres en hoeveel setjes je wilt ontvangen. Je kunt je bestelling tot 28 februari 2014 doorgeven, in de eerste week van maart ga ik de setjes dan versturen.

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  Willy
  23 januari 2014 at 22:08

  Super leuke up date Rensina, nu maar hopen dat het een succes wordt hè? We hebben al 1 bestelling binnen!

 • Reply
  Annemiek
  24 januari 2014 at 17:25

  Wat een super leuk initiatief. Dat wordt vast een succes!

 • Reply
  lien
  24 januari 2014 at 19:17

  Wat lief dat mensen zo met je meedenken en zelfs kaarten ontwerpen! Heel veel succes en een fijn weekeinde!

 • Reply
  lien
  25 januari 2014 at 12:24

  Hoi Rensina,
  Zou je me even je gironummer en gegevens willen mailen, dan maak ik iets over voor je sponsoractie! Groetjes Carolien

 • Reply
  watdoetvanessanu
  29 januari 2014 at 00:17

  Wat lief!!!!

 • Laat een reactie achter