Edukans Geen categorie

Edukans OE, Update #3


Hier is dan alweer de derde Edukans Onderwijs Expeditie (OE) update.
Ik vond het wel weer tijd worden voor een update want er zijn veel ontwikkelingen op het sponsorgebied, erg leuke zelf! En ben ik zelf nog meer van plan, dus lees gauw verder. 
Heb je de eerdere berichten nog niet gelezen? Klik dan gauw bij labels op Onderwijs Expeditie 2014 —->>

Tussenstand:
€ 195,-  Dit is dus 110 euro meer dan de vorige maand! Wow wat fijn 🙂 

Nog te gaan: 
€ 805,-

Laatste donatie:
De laatste donatie die ik heb gekregen is van kennissen van de kerk. Zij wisten van mijn actie via een berichtje aan de kerkenraad met de vraag of ik een collecte mag houden. Ook zij schreven een lief berichtje: Beste Rensina, ik las in mijn mail van de kerk van je actie. Wij wensen je veel succes en ook een hele mooie tijd!! groeten Jan, Pauline, Gijs en Marijke. 
Enorm bedankt! Altijd leuk zulke onverwachte donaties. 

Eerdere Acties: – De kaarten actie van Willy, deze actie heeft in totaal € 55,- opgebracht! 

Acties: 
Met koningsdag sta ik met een kraam op de oranjebraderie bij ons in de plaats. Hiervoor was ik opzoek naar sponsors. Daarom heb ik veel bloggers en webshops gemaild met de vraag of ze mij iets wilden sponsoren (denk aan kaarten, posters etc.). Ook konden ze een actie op hun eigen blog houden waarvan een deel naar mijn actie zou gaan (Net als de actie van Willy). Helaas heb ik van de meeste bloggers geen antwoord gekregen, maar van een aantal kreeg ik enthousiaste reacties. Hieronder de geweldige acties op een rijtje, klik op de naam om naar de webshop of blog te gaan. 


– Allereerst Bernardine, zij deed een donatie én stuurde ze mij een mooie envelop met kaartjes die ik kan verkopen. Hele leuke kaartjes met haar mooie handschrift, washi tape of stempels. Sommige hebben zelfs een envelopje. 


Lynda, van de instaswap, was meteen enthousiast maar wist niks om te sponsoren. Wel wilde ze mijn berichtje op de swapsite zetten, misschien was er iemand die mij kon helpen. Later heeft ze toch een geweldige actie bedacht. Voor de instaswap gaat iedereen natuurlijk opzoek naar leuke tapejes, papiertjes en andere kantoorartikelen. Ze heeft 7 webshops aangeschreven of ze wilden adverteren op de swapsite, dit is bij 5 gelukt. De webshops moeten betalen voor de site, ben erg benieuwd hoeveel dit in totaal gaat opleveren! Leuke actie Lynda!
Het Paqhuis heeft geweldige kaartjes en posters, waarvan ik er ook eens een aantal heb gekocht. Dus heb ik Karlijn en Femke ook even gemaild. Ik kreeg een enthousiaste mail en ze zouden mij wel even wat opsturen. Nou ik dacht, ik krijg vast een envelop, maar nee hoor een hele doos! 3 soorten kaartjes en 5 wonderful moments sets. Dit zijn kaarten waarmee je je baby op de foto zet (bijv. eerste lachje etc.). Deze kaarten gaan zeker wat opleveren tijdens de verkoop! 


– En de laatste die is eergisteren heeft aangemeld is Suus van de geweldige webshop en blog Leeffstijl. Zij heeft mijn berichtje op de instaswap site gelezen en een leuke huisjes actie bedacht. Ze heeft de huisjes geverfd en verkoopt ze in haar webshop. De helft van ieder huisje gaat naar mijn actie. Via Instagram heb ik gezien dat er al veel huisjes zijn gekocht, dus ben erg benieuwd wat het gaat opleveren. Willen jullie ook nog een leuk huisje? Kijk dan gauw even op de site van www.leeffstijl.nl    *Vandaag zijn ze ook in het zwart toegevoegd. 

En verder:
Verder sta ik ook nog in de regionale hs-krant. Inclusief grote foto hihi. 
Via via in contact gekomen met de interviewer en is hij langs geweest voor een interview. 
Tip klik op de foto voor een groter formaat. 

To do de komende maand: 
Komende maand ga ik de volgende plannen uitvoeren:
* Ik heb de kerk gemaild met de vraag of ze een collecte willen houden voor Edukans. Dit is goed ontvangen en op de 1e Pinksterdag gaat de opbrengst naar mij.
* En natuurlijk de Koningsdag voorbereiden met producten, kaartjes, aankleding en meer. Heb al een heleboel spulletjes gekocht en die ga ik nu verder versieren en veranderen zodat ik ze kan verkopen. Hierover in de volgende update meer. 

Wil je ook doneren of meer weten? Neem een kijkje op mijn actiewebsite:
http://rensinasteursma.inactievooredukans.nl/

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply
  Daphne Coers
  13 april 2014 at 09:57

  Wat een lieve mensen toch allemaal!
  En je stukje in de krant is echt heel leuk om te lezen.
  Succes met alles

 • Reply
  lien
  13 april 2014 at 14:19

  Wat fijn dat je actie zo goed loopt en gaaf dat je in de krant stond. Mooie foto!!

 • Reply
  Indruk
  13 april 2014 at 15:54

  Wat super leuk dat je in de krant stond! Succes met je actie, Pascale X

 • Reply
  cindy landuyt
  13 april 2014 at 23:22

  Wat een mooi gebaar. Succes met de actie!

  Cindy x

 • Reply
  Gonda Westra-Steursma
  14 april 2014 at 16:38

  Wat ben je druk met je actie! Maar dat gaat vast helemaal lukken. Goed bezig en nog heel veel succes. Groeten, Gonda

 • Reply
  Clarieke
  14 april 2014 at 21:17

  Wat gaaf zeg! Ik heb je een mailtje gestuurd 🙂
  Liefs, Clarieke

 • Reply
  Bernardine
  15 april 2014 at 11:43

  Bedankt voor de leuke opmerkingen en de link! 🙂
  Ik heb vandaag een stukje over de envelop geschreven op mijn blog 🙂

 • Reply
  Willy
  16 april 2014 at 20:32

  Super goed bezig Rensina, dat gaat goed zo en wat fijn dat je zoveel enthousiaste reacties hebt gekregen!!

 • Laat een reactie achter