Edukans Geen categorie

Edukans OE, Update #5

Hier is dan alweer de vijfde Edukans Onderwijs Expeditie (OE) update.
Er is veel gebeurd de afgelopen tijd. Ik heb 1 grote sponsoractie en nog wat losse acties gehad en hierdoor heb ik al mijn geld binnen. Helemaal super natuurlijk! Er komen nog wat losse donaties aan en hierdoor zal ik rond de 1500 euro uitkomen! Dit zal dus één van de laatste geldupdates zijn, de volgende keren gaat het waarschijnlijk over de voorbereidingen etc. 
Heb je de eerdere berichten nog niet gelezen?   Klik dan gauw bij labels op Onderwijs Expeditie 2014  —->>

 
Dit was een blije foto van toen ik net de € 1000,00 gepasseerd was.
Op dit moment staat de teller al op 118%.


Tussenstand:
€ 1176,-  Dit is dus 341 euro meer dan de vorige maand! Wow wat fijn 🙂 Ik heb (alweer) een hele goede sponsormaand gehad dus.  

Nog te gaan: 
€ 0,00

Laatste donatie:
De laatste donatie die ik heb gekregen is van Peter en Rolanda Vegter, de baas van mijn vader. Ik heb een donatie van € 90,- van hun gekregen. Wat veel zeg, heel erg bedankt! 

Eerdere Acties: – De kaarten actie van Willy, deze actie heeft in totaal € 55,- opgebracht! 
– De oranjemarkt, deze actie heeft in totaal € 150,- opgebracht en daarnaast heb ik losse donaties ontvangen op de markt en komt het totaal op € 285,-.
– De bloembollenactie via Baltus Fundraising heeft een bedrag van € 272,- opgebracht. 

Dan hadden we de acties die de vorige keer nog liepen, maar inmiddels zijn afgelopen: 
– Lynda, van de instaswap, was meteen enthousiast maar wist niks om te sponsoren. Wel wilde ze mijn berichtje op de swapsite zetten, misschien was er iemand die mij kon helpen. Later heeft ze toch een geweldige actie bedacht. Voor de instaswap gaat iedereen natuurlijk opzoek naar leuke tapejes, papiertjes en andere kantoorartikelen. Ze heeft 7 webshops aangeschreven of ze wilden adverteren op de swapsite, dit is bij 5 gelukt. De webshops moeten betalen voor de site, ben erg benieuwd hoeveel dit in totaal gaat opleveren! Leuke actie Lynda!

Deze actie heeft in totaal € 75 euro opgebracht, geweldig Lynda!! 

– En de actie van Suus van de geweldige webshop en blog Leeffstijl. Zij heeft mijn berichtje op de instaswap site gelezen en een leuke huisjes actie bedacht. Ze heeft de huisjes geverfd en verkoopt ze in haar webshop. De helft van ieder huisje gaat naar mijn actie. Via Instagram heb ik gezien dat er al veel huisjes zijn gekocht, dus ben erg benieuwd wat het gaat opleveren. Willen jullie ook nog een leuk huisje? Kijk dan gauw even op de site van www.leeffstijl.nl    *Ze zijn ook in het zwart toegevoegd. 
Lieve Rensina! Heel veel succes in Ethiopië !! De opbrengst van de huisjes actie van Leeffstijl leverde maar liefst 45 euro voor je op! Ik hoop dat je de kids daar een eind op weg kan helpen. Liefs, Suus Strijbos www.leeffstijl.nl

 
– Inmiddels heb ik de collecte bij mij in de kerk gehouden. Vooraf heb ik een verhaal verteld en plaatjes laten zien. Ook had ik een mooi filmpje, maar deze kon helaas niet worden afgespeeld. Maar dit gaat nog gebeuren vlak voor ik wegga. De gemeente reageerde enthousiast en hierdoor heb ik onderstaand bedrag opgehaald! Waarschijnlijk mag ik, als ik terugkom, nog een collecte houden. Helemaal super natuurlijk! 
*Het bedrag wordt trouwens nog later bijgevoegd ivm vakantie van de diaken die de geldzaken regelt. 
Opbrengst collecte voor Edukans De collecte van 8 juni heeft het mooie bedrag van     € 318,05 opgebracht. Dit bedrag kan Rensina meenemen naar Ethiopië.
 
Acties: 

Op dit moment zijn er geen lopende acties meer! 

En verder:
Verder heb ik het voorbereidingsweekend gehad. Leuk om kennis te maken met alle mensen die mee gaan en de leiding. Er zijn reisgroepjes samengesteld, ieder reisgroepje wordt op een andere school geplaatst en heeft een eigen leiding. Ik heb een leuk groepje en heb nu al heel veel zin in de reis. 
Natuurlijk ook leuk contact gehad met de andere deelnemers. 
We hebben veel informatie gekregen (eigenlijk te veel, ik was helemaal moe na dit weekend!), Afrikaans gedanst, spellen gedaan en natuurlijk gezellig gedaan. Op 6 september heb ik nog een laatste voorbereidingsdag.  

Als welkom moesten we ieders naam raden doormiddel van een rebus op een t-shirt. Dit is mijn rebus 🙂

 

To do de komende maand: 
Komende maand ga ik de volgende plannen uitvoeren:
* GGD Prikken ophalen, ik moet op 1 september mijn prikken halen… 
* Mijn eerste les maken, die ik daar ga geven volgens een NL methode. 

Wil je ook doneren of meer weten? Neem een kijkje op mijn actiewebsite:

http://rensinasteursma.inactievooredukans.nl/

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reply
    lien
    12 juli 2014 at 18:54

    Wat gaaf dat zoveel mensen je sponsoren!!!

  • Laat een reactie achter