Edukans Geen categorie

Edukans OE, Update #6

Hier is dan alweer de zesde Edukans Onderwijs Expeditie (OE) update.
Er is weer veel gebeurd de afgelopen tijd. En het is nog precies een maand tot de reis gaat beginnen, want op 11 oktober vlieg ik naar Ethiopië. Het gaat nu allemaal heel snel. Daarom deze laatste update. Ik denk dat ik een dag van tevoren nog wel een kort berichtje zal plaatsen met de stand van zaken en natuurlijk kunnen jullie de updates tijdens de reis lezen. Dus lees gauw deze update. 
Heb je de eerdere berichten nog niet gelezen? Klik dan gauw bij labels op Onderwijs Expeditie 2014  —->>

Tussenstand:
€ 1526,-  Dit is dus 350 euro meer dan de vorige maand! Wow wat fijn 🙂 Ik heb toch nog veel meer geld gekregen dan verwacht. Ik kreeg nog wat donaties en natuurlijk is het grote geldbedrag van de collecte erbij gekomen. 

Nog te gaan: 
€ 0,00

Laatste donatie:
De laatste donatie die ik heb gekregen is van de Gereformeerde kerk in Hoogezand/Sappemeer. Ik heb een donatie van € 350,- gekregen. Wat veel zeg, heel erg bedankt! Ze willen waarschijnlijk na afloop ook nog een extra collecte voor Edukans houden, gewoon omdat het zo’n goed doel is maar ook omdat ik dan weer kan vertellen hoe het is geweest. 
Opbrengst collecte voor Edukans De collecte van 8 juni heeft het mooie bedrag van            € 318,05 opgebracht. Dit bedrag kan Rensina meenemen naar Ethiopië. Eindbedrag hebben we afgerond tot 350,-

Eerdere Acties: – De kaarten actie van Willy, deze actie heeft in totaal € 55,- opgebracht! 
– De oranjemarkt, deze actie heeft in totaal € 150,- opgebracht en daarnaast heb ik losse donaties ontvangen op de markt en komt het totaal op € 285,-.
– De bloembollenactie via Baltus Fundraising heeft een bedrag van € 272,- opgebracht. 
– Lynda, van de instaswap, heeft een aantal sponsors weten te strikken om een betaalde advertentie te plaatsen op de website. Deze actie heeft in totaal € 75 euro opgebracht. 

En de actie van Suus van de geweldige webshop en blog Leeffstijl. Lieve Rensina! Heel veel succes in Ethiopië !! De opbrengst van de huisjes actie van Leeffstijl leverde maar liefst 45 euro voor je op! Ik hoop dat je de kids daar een eind op weg kan helpen. Liefs, Suus Strijbos www.leeffstijl.nl
 
– En de collecte in mijn kerk heeft afgerond € 350,- opgebracht! 
Opbrengst collecte voor Edukans De collecte van 8 juni heeft het mooie bedrag van € 318,05 opgebracht. Dit bedrag kan Rensina meenemen naar Ethiopië.
 
Acties: 
Op dit moment zijn er geen lopende acties meer! 

En verder:
Inmiddels heb ik mijn eerste GGD prikken gehaald. Voor de hepatitis a/b moet ik nog ‘e’en prik halen maar dit gebeurd over 3 weken. Ook heb ik meteen een recept meegekregen voor de malariapillen, deze moet ik dus binnenkort ook gaan halen. 
Afgelopen zaterdag hebben we de laatste voorbereidingsdag met de groep gehad. Het was erg leuk om iedereen weer even te zien en de belangrijkste vragen beantwoord te krijgen. De lessen werden besproken en natuurlijk de voorlopige planning. Ik ben heel erg benieuwd en natuurlijk ook gespannen voor mijn eerste vliegreis en verre reis alleen. 
Even een tip voor als jullie mij willen volgen tijdens mijn reis. 
Want iedere dag wordt er door twee personen een verslag geschreven en op de Edukans blogs geplaatst (als de wifi meewerkt). Wil je nou op de hoogte blijven van mijn avontuur, dan kun je via mijn actiewebsite je mail doorgeven. Je krijgt dan een mailtje als er een nieuw blogbericht is geplaatst of de foto’s online staan. Dus als ik jullie was, zou ik je even aanmelden. http://rensinasteursma.inactievooredukans.nl/
 
To do de komende maand: 
Komende maand ga ik de volgende plannen uitvoeren:
* GGD Prikken ophalen, ik moet op 1 oktober mijn laatste prikken halen… 
* Malariapillen, geïmpregneerde klamboe en de juiste deet aanschaffen. 
* En natuurlijk niet te vergeten, mijn koffer inpakken! 

Wil je ook doneren of meer weten? Neem een kijkje op mijn actiewebsite:
http://rensinasteursma.inactievooredukans.nl/

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  Willy
  12 september 2014 at 07:51

  Wauw…wat goed dat je al zoveel geld hebt gekregen, daar kunnen vast hele mooie projecten mee worden opgezet en wat gaat de tijd snel…spannend hóór, ik blijft het grote avontuur volgen!!

 • Reply
  lien
  12 september 2014 at 13:09

  Nog maar een maandje, dat gaat snel! Succes met de laatste voorbereidingen!

 • Reply
  Femke | Younique
  12 september 2014 at 14:15

  Wat goed van je dat je zoveel geld hebt weten in te zamelen! Nog heel veel succes met alles.

 • Reply
  Joke
  26 september 2014 at 09:37

  Wat goed zeg Rensina!!!! ik ga je zeker volgen als je daar bent.
  Over twee weken zit je er bijna al.
  Heel veel succes en liefs, Joke

 • Laat een reactie achter