Geen categorie Theezakjes

Een geslaagde thuisruil

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een berichtje heb geblogd. Maar ik ben druk geweest hoor, verjaardagen, bakken, de RRN en natuurlijk de theezakjes. Ik heb van de afgelopen RRN ronde helaas geen sneakpeak… Door de haast naar het postkantoor ben ik vergeten foto’s te maken πŸ™
Gisteren had ik een heel gezellige dag. Ik had namelijk een thuisruil bij Maria in Zuidbroek. Lekker dicht bij huis en ben er dus op m’n fietsje heen geweest. Gelukkig konden alle koffers en doosjes achterop de fiets en zo ging ik om 10 uur op pad. Daar aangekomen was iedereen er al en kon ik meteen gaan ruilen. Er waren zo’n 9 mensen om mee te ruilen, lekker druk dus! Gezellig gekletst over alle nieuwe en aparte zakjes, thee gedronken en natuurlijk geruild. Ik heb met iedereen kunnen ruilen. Wat ik jammer vond is dat ik niet zoveel dubbelen had en veel mensen dus maar een paar konden vinden… Tja iedereen heeft er al zoveel en ik met mijn 6000 zakjes ben nog een ‘beginner’. Maar ik heb leuke zakjes kunnen ruilen en van een aantal mensen mocht ik er zelf wat extra uitzoeken! Erg leuk. Om half 5 ben ik weer richting huis gefietst en na het eten heb ik meteen de zakjes ingevoerd op Catawiki en zo heb ik er dus 140 nieuwe zakjes bij! πŸ™‚
Ook een aantal dubbelen geruild maar dat is niet erg, die kan ik mooi weer ruilen.
Maria heel erg bedankt voor de gastvrijheid en iedereen erg bedankt voor het ruilen, het was gezellig!
Hier een leuk zakje dat ik heb kunnen ruilen. Het is al best een oud zakje (2006) maar daarom niet minder leuk. Het is geloof ik van het 300 jarig bestaan van Twinings.
Deze week komt er ook een leuk en errug lekker theezakje online, maar daarover later meer.

 

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Willy
  26 mei 2013 at 19:47

  Een goede ruil en een gezellige dag, helemaal top toch?!

 • Reply
  theezakje41
  27 mei 2013 at 11:33

  Fijn dat je toch weer 140 zakjes kunt toevoegen aan je verzameling. En wat betreft 6000 zakjes, ook wij hebben de periode gehad met 6000 zakjes en voelden wij ons klein als we mensen hoorden met wel maar dan 30 000 zakjes. En nu heb ik er iets meer dan 35 000 en nog steeds voel ik me klein bij bv Gerda Briggemans of Cobie le Mair. Want die zijn ondertussen ver boven de 60 000. We blijven gewoon lekker doorgaan, vakantie komt er weer aan, dus er zal vast wel weer wat aangeschaft worden.

 • Reply
  Bernardine
  27 mei 2013 at 21:41

  Dank voor je leuke berichtje op mijn blog!
  Jouw naam ben ik ook al eens tegen gekomen πŸ˜‰
  Op Pinterest, hier op je blog en bij Marit.
  Heb je ook Let it loose gedaan?
  En doe je straks mee met het zomerkamp?

  Ik heb je ook gezocht op catawiki, wat heb jij veel theezakjes zeg!
  Grandioos!

 • Laat een reactie achter