Geen categorie Theezakjes

Een nieuwe manier van ruilen!

Sinds kort is er een nieuwe manier van ruilen bij de theezakjes. Één Tsjechische dame is er mee begonnen en nu komen er steeds meer ruilverzoeken op de Teabag Collectors Facebook. Iemand maakt een envelop van 50 gram (2 postzegels) voor je klaar en jij doet ditzelfde ook voor de ander. Zo krijg je dus een verrassingsenvelop, erg leuk! En spannend als je de envelop ontvangen hebt. 

Inmiddels heb ik al een aantal van deze verrassende ruilen gedaan. 2x met Tsjechië  een keer met Nederland en kort geleden met Denemarken. Twee enveloppen moet ik nog binnenkrijgen, maar van de andere twee heb ik veel nieuwe. Uit de Nederlandse envelop haalde ik zelfs 43 van de 50 zakjes nieuw uit de envelop, wow! Uit de Tsjechische wat minder, maar dat is helemaal niet erg. Ieder zakje is mooi meegenomen. En omdat ik nog niet zoveel als de grootste verzamelaars bezit, vind ik vaak nog veel nieuwe. 
Natuurlijk gaan de gewone ruilen ook gewoon door, dit keer met Tsjechië  weer wat voor een aantal Nederlanders uitgelegd en ruil ik postzegels tegen thee… Maar daar over later meer. Onderstaande theezakjes kreeg ik uit de Nederlandse envelop, zijn ze niet prachtig?! 

Ik ga nu gauw slapen, want morgen komt er allemaal visite in m’n kamer. (Oké, maar 5 vrienden van m’n vorige klas maar toch :)) Donderdag ben ik namelijk jarig en komen er morgen al mensen voor een housewarming en high tea voor m’n verjaardag. En donderdag weer, maar dan m’n klasgenootjes. Donderdagavond ga ik dan naar m’n ouders om daar samen te eten enzo :). Hoop donderdag nog wat fotootjes te plaatsen van de high tea, want ik heb al een aantal hapjes gemaakt en stiekem geproefd. Zo goed gelukt en lekker!! 

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Mirjam Schippers
  25 februari 2015 at 00:53

  Wat leuk zeg. Ik zou ook bijna theezakjes gaan sparen, maar weet je, ik verzamel zoveel…
  En ja, nog maar 2 nachtjes slapen… fijne dag morgen en overmorgen!
  Liefs,
  Mirjam

 • Reply
  Marja Kenter
  25 februari 2015 at 01:07

  Ja, het zijn hele mooie theezakjes. Kan me voorstellen dat je er blij mee bent. Heb inmiddels gezien waar je woont. Mooi punt, lekker dicht bij de stad.
  Groetjes Marja

 • Reply
  Indruk
  25 februari 2015 at 09:15

  Wat leuk dat je op die manier toch aan nieuwe theezakjes kunt komen. Ik eens je alvast een fijne verjaardag! Pascale x

 • Reply
  Daphne Coers
  25 februari 2015 at 11:22

  Wat een goed idee, zo kom je meteen een stuk verder met je verzameling.
  Spaar je eigenlijk volle of lege theezakjes?
  Fijne verjaardag, en ik ben zeer benieuwd naar je high tea.
  Groetjes, Daphne

 • Reply
  lien
  25 februari 2015 at 12:39

  Leuke zakjes met die olifanten. Ideale swapmethode voor jou!!

 • Reply
  Verie - Vestywo
  25 februari 2015 at 15:17

  Wat grappig, Rensina. Wist niet waar de naam van je weblog vandaan kwam, maar ik begin het nu te begrijpen. Alvast een heel fijne dag morgen.

  Lieve-Groetjes,
  Verie

 • Reply
  Willy
  25 februari 2015 at 23:06

  Wat leuk en verrassend 🙂 zowel de 'uitvinding' als de inhoud van de enveloppen! Alvast gefeliciteerd met je verjaardag en heel veel plezier morgen maar dat gaat vast goed komen zo te horen!!

 • Laat een reactie achter