Geen categorie Theezakjes

Eindelijk eens weer in de thee…

Oeps toen was het alweer bijna twee weken geleden dat ik een blogje schreef… Ik ben de laatste tijd erg druk met natuurlijk mijn kamer. Vorige week vrijdag heb ik, samen met mijn vader alles geverfd en op zaterdag hebben we alles verhuisd en heb ik er al geslapen! Het is al helemaal leuk ingericht, alleen moet ik nog een bureautje en een extra kast kopen. Dus binnenkort kunnen jullie een roomtour verwachten 🙂 Daarnaast heb ik het ook erg druk met school omdat we volgende week alle opdrachten af moeten hebben en in moeten leveren. Dus deze en begin volgende week helaas ook nog geen blogjes denk ik. Maar daarna zal ik het goedmaken hoor, beloofd! Voor nu eerst maar eens de theezakjes. Ik heb er een lange tijd even niets meegedaan ivm Ethiopië etc. maar in de vakantie heb ik lekker veel geruild en dat wil ik jullie even laten zien. 

Natuurlijk had ik thee gekocht in Ethiopië en vrijwel alle, voor mij, bekende verzamelaars wilden deze ruilen. En toen ik de zakjes op Catawiki had geplaatst kwamen de ruilbestellingen al gauw binnen. Maar wegens tijdsgebrek nog steeds niet kunnen ruilen. In de vakantie had ik eindelijk de tijd gevonden voor het ruilen. Dus allemaal leuke zakjes bij iedereen uit kunnen zoeken en natuurlijk de enveloppen klaargemaakt. 


Lekker veel thee geruild zoals je kunt zien. Onder andere met Maria, Anita, José, Sjieuwke, Sabine, Sjan, Joke, Nancy (België) en Jana (Tsjechië). Nu ben ik nog lekker aan het uitzoeken bij Dana, ook uit Tsjechië. Nou en als je dan zoveel enveloppen hebt verstuurd, krijg je ook veel post in de komende week 🙂 Bijna iedere dag kwam er wel een envelop voor mij vertelde mijn moeder, ik zat natuurlijk gewoon in Zwolle op m’n kamer. 

Zo heb je al snel een tasje vol, want gisteren kwam Maria nog langs met een tasje vol. Ik had met haar geruild maar ook had ik bij haar een Adventserie gekocht. Deze ga ik ook maar eens opdrinken en daarna komen de zakjes in mijn verzameling. Leuk! Ook kreeg ik een verrassing van haar. Ik was heel benieuwd en het zakje is zo leuk! Een zakje uit het verre Japan. Oh daar hebben ze toch zulke prachtige zakjes. Dit is mijn eerste bijzondere zakje daar vandaan (en misschien wel de enige). Mocht iemand binnenkort naar Japan gaan? Stuur me dan even een mailtje haha 😉 
De komende weken ben ik dus druk met het toevoegen van alle zakjes op Catawiki en de nieuwe zakjes in de mappen stoppen. Tot later!  

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  Willy
  11 januari 2015 at 12:36

  Wat heerlijk dat je je thee verzameling weer eens bij hebt kunnen werken Rensina nu je gesetteld bent!

 • Reply
  lien
  11 januari 2015 at 19:57

  Oh die adventskalender thee is leuk zeg, nooit eerder gezien!

 • Reply
  Daphne Coers
  11 januari 2015 at 22:59

  Heerlijk he, zo met je theezakjes hobby bezig zijn?!
  Die Advents thee, die is leuk zeg, hoe kom je daar nou aan?
  Ik ben zo benieuwd naar je kamer-tour, ik hou je blog in d egaten.
  Succes en heeeeel veeeeel plezier en geluk in je eigen kamer.
  Lieve groet, Daphne

 • Reply
  theezakje41
  12 januari 2015 at 22:29

  Als ik naar Japan ga, zal ik aan je denken. Wanneer jij begint te sparen voor de dure zakjes, ga ik sparen voor een Japan reis.

 • Reply
  Gonda Westra-Steursma
  13 januari 2015 at 12:29

  Ben benieuwd naar je roomtour! Is vast erg gezellig geworden.
  Leuk dat je zo bezig bent met van alles en nog wat. Succes in ieder geval. Zoals ik vroeger altijd voor oma keek naar eierdopjes en rose glas, zo kijk ik nu overal voor jou voor theezakjes. Hebben we ook een doel [hihi] bij het shoppen in het buitenland. Als we naar Japan gaan zal ik dat uiteraard ook doen. Maar het is niet waarschijnlijk dat we daar heen gaan. xxx Gonda

 • Laat een reactie achter