Creatief

Eindelijk weer eens een scrappagina!

Een doel van mijn Day Zero challenge is weer een aantal scrapbook pagina’s maken. Want ik was al bezig met mijn foto’s van vroegen, maar ik had het al tijden niet meer verder gemaakt. Ik was te druk met school, werk of andere dingen en zo’n pagina maken kost toch best wel wat tijd! Maar goed, nu zag ik op een blog een challenge waar ik graag aan mee wilde doen, dus de spullen maar weer bij elkaar gezocht een aan de slag gegaan. Deze pagina doet mee met 2 challenges, kijk gauw mee naar mijn uitwerking en wie weet kun jij ook nog meedoen met een kaart of scrappagina. JubileumschetsMijn blogmaatje Mirjam (KLIK) heeft namelijk een leuke challenge gemaakt ter ere van het 3 jarig bestaan van haar blog. Bovenstaande schets heeft ze gemaakt en mag je veranderen, spiegelen draaien etc. Het is eigenlijk bedoeld voor kaartjes, maar omdat ik die niet maak mocht een scrappagina ook wel. Je kunt meedoen tot en met 30 juni en daarna zal er een winnaar worden gekozen. Er doen nog niet zo heel veel mensen mee, dus als je het leuk vind om kaartjes of scrappagina’s te maken zou ik zeer mee doen! IMG_20150627_095153Best vervelend, de foto wil niet goed bijsnijden, dus vandaar die bruine randjes… Dit is mijn uitwerking! Ik heb gekozen voor allemaal foto’s waar ik mijn ouders meehelp. Ik vond dit vroeger leuk geloof ik, want het zijn er best veel haha. In ieder geval vind ik ze erg schattig en zo samen vind ik ze heel leuk. Om de schets te gebruiken heb ik 2 verschillende papieren over elkaar heen geplakt en deze weer op de groene achtergrond geplakt. Het scheve van de schets komt terug in de twee scheve foto’s. De grote knoop heb ik geplaatst als randje. Als laatst nog een touwtje, meer knopen en de tekst toegevoegd. Ik ben erg blij met het resultaat en het was leuk om weer even creatief te scrappen. *Ook doet deze pagina mee met scrapuitdaging 24 van het Cards&Scrap Challenge blog. Hierbij moet je stof toevoegen en deze is toegevoegd door het stofachtige gele en bedrukte papier op de achtergrond (ik weet niet zeker of het echt stof is of geperst papier). Maar ik vind het op stof lijken… IMG_20150627_093638Jullie doen toch ook mee met deze challenges, met een kaartje of scrappagina? Ik hoor het graag als je meedoet, vind het leuk om een kijkje te nemen hoe jij de schets hebt uitgewerkt.

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  Mirjam
  27 juni 2015 at 10:26

  Leuk! En gezellig dat je meedoet!
  Liefs,
  Mirjam

 • Reply
  Yvonne van Bruggen
  27 juni 2015 at 14:22

  Leuk gedaan! Dankjewel voor het meedoet bij Cards and Scrap!
  Groetjes, Yvonne

 • Reply
  Cosy by Cindy
  28 juni 2015 at 09:14

  Leuk gedaan! Ik ga er eens een kijkje nemen. Bedankt voor de tip!

 • Reply
  gondawestra
  28 juni 2015 at 16:03

  ‘t Is leuk geworden. Mooie foto’s van vroeger, al weer 19 jaar geleden. Grappig zo met dat thema.

 • Reply
  Minke Brattinga
  28 juni 2015 at 18:25

  Leuk vrolijke layout heb je gemaakt! Gezellig dat je meedoet met de scrapuitdaging van C&S!
  Groetjes, Minke.

 • Reply
  Stieneke
  29 juni 2015 at 21:29

  Altijd mooi de foto’s van vroeger en je hebt er een leuke lo van gemaakt.

  Groetjes Stieneke

 • Laat een reactie achter