Boeken&Tijdschriften Geen categorie

Eline’s Buitenhuis

Vorig jaar heb ik dit zomerboek van Eline Pellinkhof gekocht. Gewoon omdat ik het een heel vrolijk, kleurrijk en vooral creatief boek vond. Dit vind ik nog steeds, maar heb er helaas nog steeds niets uit gemaakt. Misschien komt er verandering in na deze review voor jullie, want er staan zeker weten leuke dingen in! 

Dit is alweer het derde deel van de Eline’s Huis-serie. Je hebt ook nog Eline’s Huis en Eline’s Winterhuis. In dit boek is gekozen voor drie thema’s waar Eline een speciale band mee heeft: Tuinhuis, Strandhuis en Poppenhuis. Van ieder thema zal ik een aantal foto’s plaatsen zodat jullie een beeld van het boek krijgen.

Voorin het boek staat een handige inhoudsopgave voor als je een bepaald project zoekt. Vervolgens worden de personen die hebben meegeholpen aan het boek voorgesteld. Iets wat ik superleuk vindt, want zo heb je echt een idee wie wat heeft gemaakt en waarom. Ook kun je een kijkje gaan nemen op zijn/haar blog. Dan staan er achterin het boek de benodigde sjablonen die je voor sommige projecten nodig hebt. Je kunt ze kopiëren of overtrekken. 


Het boek is onder andere te koop bij bol.com voor € 19,99.
Klik op de onderstaande link om het boek aan te schaffen!
Eline’s Buitenhuis kopen
En d
e gebruikte materialen en stoffen die speciaal zijn ontworpen door Eline zijn te koop bij By Petra. http://bypetra.nl/ 
 

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reply
    Rudolphs Bakery Bakboek | mydailyteacup
    1 juli 2015 at 20:57

    […] Dinsdag: K&Company Smashjournal , iemand nog tips voor wat ik mee MOET op vakantie?  Woensdag: Eline’s Buitenhuis Donderdag: Postcrossing Iemand nog tips voor goedkope ansichtkaartjes?  Vrijdag: Tijdschrift […]

  • Laat een reactie achter