Creatief DIY

Gastblog #2: boekje maken

Vandaag een keer geen blog van mijzelf, maar een gastblog geschreven door Willy van GewoonDoen. Ze is de moeder van mijn vriendin en ik ken haar al erg lang. Ze is erg creatief en heeft een heel mooi blog (neem zeker een kijkje straks). Net als de vorige zomer heb ik ook dit jaar een aantal gastbloggers gevraagd om een artikel te verzorgen, zodat ik even ‘vrij’ heb en ik vind het gewoon leuk om andere blogs met jullie te delen. Maar goed, vandaag dus gastblog #2, als het goed is komen er in totaal 3 of 4 gastblogs online de komende weken. Vorige week was de eerste van Babette (stempels gutsen), klik hier om het te lezen, mocht je het gemist hebben.
Lees nu snel verder voor het blogje van Willy!

Net als vorig jaar (klik) heeft Rensina mij gevraagd een post te verzorgen voor haar leuke blog. Voor wie mij nog niet kent zal ik mij kort voorstellen. Ik ben Willy Duit, creëren zit in mijn genen en is voor mij net zo vanzelfsprekend als ademen. Sinds 2010 deel ik dit via mijn blog Gewoon doen en tegenwoordig ook door workshops te geven. Super leuk vind ik het om mensen enthousiast te maken voor het stempelen en mixed media. Zelf laat ik mij graag inspireren door andere blogs of Pinterest maar ook de natuur of het ‘echte leven’ kan een bron zijn!

Graag deel ik met jullie een tutorial van een boekje wat ik hier vond. Een leuk basis model waar je met gemak een eigen draai aan geeft.
boekjesAan de binnenkant kun je foto’s, ATC’s of leuke briefjes kwijt.
inhoudt Ben benieuwd naar jullie resultaat! Liefs, Willy

Nou dit is zeker een leuke opdracht. Ik heb al helemaal zin om de tutorial te bekijken en zelf zo’n leuk boekje te gaan maken. Het is ook zo mooi dat dit voorbeeld helemaal in Willy stijl is! Mocht je nou meer van haar werk willen zien of na dit blogje zin hebben in een workshop bij haar? Neem dan zeker even een kijkje op haar blog, Gewoon doen, want haar werk is allemaal prachtig. Morgen weer een blogje van mijn hand, dus hopelijk tot snel!

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  bhduit
  20 juli 2015 at 16:06

  Vond het leuk om te gast bij je te zijn 🙂

 • Reply
  Day Zero Project #1 | mydailyteacup
  21 juli 2015 at 08:09

  […] en ook dit jaar heb ik er een aantal gevraagd. Twee blogs zijn al online gekomen: Gastblog #1 en Gastblog #2. En als het goed is volgt er binnenkort nog eentje. 37. Naar de bioscoop gaan met een vriendin.  […]

 • Reply
  Gastbloggers gezocht! – mydailyteacup
  28 juni 2016 at 08:00

  […] iets voor bij komen van Nikki, Studio Babsie, Lisanne en kwam allebeide keren iets voorbij van Willy. Dit doe ik omdat ik het leuk vind om andere (niet) bloggers iets te laten delen op mijn blog en […]

 • Laat een reactie achter