Creatief DIY

Gastblog #3: Maak je eigen servies!

Vandaag een keer geen blog van mijzelf, maar een gastblog geschreven door Lisanne van Huisjeno56. Ik volg haar al heel lang en met veel plezier lees ik haar blogs (neem zeker een kijkje straks). Net als de vorige zomer heb ik ook dit jaar een aantal gastbloggers gevraagd om een artikel te verzorgen, zodat ik even ‘vrij’ heb en ik vind het gewoon leuk om andere blogs met jullie te delen. Maar goed, vandaag dus gastblog #3, dit is de laatste voor dit jaar. Mocht je nog interesse hebben in de vorige gastblogs? Klik dan even HIER, waar alle gastblogs op een rijtje staan.
Lees nu snel verder voor het blogje van Lisanne!
Gastblog #3: Maak je eigen servies! - Mydailyteacup
Ik werd gevraagd door Rensina of ik een gastblog wilde verzorgen.
Misschien kennen sommigen mij al maar ik ga me even voorstellen: Ik ben Lisanne, 26 jaar, getrouwd en mama van Julius sinds december. Op mijn eigen blog www.huisjeno56.blogspot.nl deel ik onder andere verschillende DIY-projecten. Sinds mei heb ik samen met mijn zus een eigen webshop www.huisjeno56.nl en hier verkopen we hippe, handgemaakte baby- en kinderproducten.
Gastblog #3: Maak je eigen servies! - MydailyteacupDe DIY die ik voor jullie heb is het maken van je eigen hippe  “servies”.
Hiervoor kocht ik bij de HEMA kartonnen bekertjes en bordjes en met een zwarte stift maakte ik er teksten en verschillende printjes op.
Gastblog #3: Maak je eigen servies! - MydailyteacupMakkelijk en te gebruiken voor veel verschillende gelegenheden. Op de foto zie je onder andere de verjaardagsversie. Om het helemaal zomers te maken kun je ook een kleurtje gebruiken, maar ik houd het even bij zwart/wit.
Gastblog #3: Maak je eigen servies! - MydailyteacupDe kaartjes zijn trouwens te koop in onze webshop dus neem gerust een kijkje 🙂
Hopelijk heb ik jullie kunnen inspireren!

Liefs Lisanne

Nou wat een leuke DIY! Ik zag dit al een aantal keren voorbij komen op IG en Pinterest en vond het meteen een leuk idee. Dit ga ik zeker eens uitvoeren. Mooi voor bijvoorbeeld de Instaswap of tijdens een thema feestje, ook leuk om een plantje in de bekers te zetten. Zo zie je maar ik heb gelijk weer allemaal ideetjes door deze blogpost, dankjewel Lisanne!
Gastblog #3: Maak je eigen servies! - Mydailyteacup

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  bhduit
  28 juli 2015 at 08:52

  Wat een leuk idee en helemaal hip!

 • Reply
  Greetings from Arnhem
  28 juli 2015 at 11:32

  Super leuk! Krijg meteen zin om een feestje te geven!

 • Reply
  debora
  28 juli 2015 at 18:42

  heeeeeel toffff!!!!!groeten uit belgie debora

 • Reply
  Gastbloggers gezocht! – mydailyteacup
  28 juni 2016 at 08:00

  […] om een blog te schrijven. Zo zag je onder andere iets voor bij komen van Nikki, Studio Babsie, Lisanne en kwam allebeide keren iets voorbij van Willy. Dit doe ik omdat ik het leuk vind om andere (niet) […]

 • Laat een reactie achter