Inspiratie

Gastblog: Gemengde gevoelens in de zomer

Het is tijd voor het tweede gastblog van deze zomer. Vandaag de eer aan Britt, ze vertelt over haar gevoelens in de zomer. Iets heel anders dan jullie van mij gewend zijn, maar dit vind ik juist wel heel erg leuk aan de gastblogs! 

Hoi! Ik ben Britt, 23 jaar, houd van schrijven, denk te veel na en probeer wat meer ruimte in mijn hoofd te krijgen. De zomer is mijn favoriete seizoen. Daar is geen twijfel over mogelijk. Maar nu het zomer is, merk ik toch dat ik niet altijd happy kan zijn. Hoe komt dat?


Ik ben een denker. Altijd aan het denken. Er komt geen einde aan de gedachtestroom in mijn hoofd. Vaak gaan die gedachtes over wat er komen gaat, soms over wat er geweest is. Bijna nooit denk ik aan het hier en nu. In de zomer ben ik dus vooral bezig met wat er na de zomer komt. Ik zou graag wat meer in het hier en nu leven. Daarom maakte ik een lijstje met dingen die fijn zijn aan de zomer. Als ik weer eens afdwaal met mijn gedachten naar de toekomst haal ik mezelf terug door dit lijstje erbij te pakken.

“Het in elkaar zetten van deze zomerse setting uit het Flow vakantieboek was ook heel mindful:                                          even met niets anders bezig dan knippen, vouwen en plakken.”

* Zonnestralen die ‘s ochtends door de gordijnen piepen
* Zwierige zomerjurkjes
* Met een boek in de tuinstoel kruipen
* Profiteren van het feit dat het vroeg licht- en laat donker is
* Een matras naar buiten slepen en onder de sterren slapen
* De geur van vers gemaaid gras
* Op vakantie gaan of een fijne staycation houden
* Een nieuwe hobby uitproberen
* Buiten eten
* Je huis een grote zomer schoonmaak geven (vooral het gevoel daarna)
* Zoveel ijsjes eten als je maar wilt
* Nadenken over wat je na de zomer anders wilt doen – bijvoorbeeld op je werk, of in je vrije tijd
* Met een kleedje naar het park gaan 


Wat is jouw favoriete tip voor de zomer? Wie weet kunnen we het lijstje aanvullen 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter