Geen categorie

Gastbloggers gezocht!


Al drie jaar heb ik in de zomervakantie enkele gastbloggers gevraagd om een blog te schrijven. Zo zag je onder andere iets voor bij komen van Nikki, Studio Babsie, Lisanne en kwam alle keren iets voorbij van Willy. Dit doe ik omdat ik het leuk vind om andere (niet) bloggers iets te laten delen op mijn blog en daarnaast heb ik zelf dan even tijd om weer aan wat nieuwe ideetjes te werken. Ook dit jaar wil ik weer een aantal gastbloggers laten schrijven op mijn blog en daarom deze ‘vacature’.

Je hoeft uiteraard niet zelf een blog te hebben, ben je een instagrammer/stille volger of heb je toch een blog? Iedereen mag zich aanmelden met leuke blog ideeën. Een ideale manier om te ontdekken of je misschien ook een eigen blog wilt starten.

Waar moet het blog aan voldoen: 
– Het moet passen bij mijn blog.
– Je idee past binnen één of meerdere van mijn blogcategorieën.
(Travel/Hotspot, Interior, Food, Lifestyle, Creative of Tea)
– Je deelt je persoonlijke foto’s met eigen tekst.

Wat krijg je er voor terug: 
– Je blog wordt gedeeld onder mijn bloglezers.
– Ik zal één of meerdere foto’s en de bloglink delen op mijn Pinterest, Facebook, Twitter en Instagram pagina.
– Uiteraard mag je je eigen blog linken zodat je misschien nog wat nieuwe volgers krijgt via mij.

Lijkt het je nou leuk om gastblogger te zijn op mijn blog?
Stuur dan snel een mailtje naar rensinasteursma@hotmail.com en vertel me wie je bent, wat je idee is en wanneer je het blogje af kunt hebben. Ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Jij stuurt toch ook een mailtje? 🙂
Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Willy Duit
  13 juli 2017 at 16:52

  Tuurlijk 🙂 🙂 🙂

 • Reply
  Mirjam
  13 juli 2017 at 18:41

  Leuk! Ik heb alleen (weer) geen enkel idee. Nou ja, ik was vorige week in een heel leuk restaurantje, maar toen heb ik geen foto’s gemaakt. Dat is jammer, want dat paste echt bij jou blog. Het was echt zo’n plekje waar jij een hotspot bericht over zou schrijven 😉
  Groetjes,
  Mirjam

 • Reply
  Eline
  23 juli 2017 at 19:01

  Hi Rensina, leuk, dat wil ik best proberen! Tot wanneer ongeveer kan ik blogs aanleveren?

 • Laat een reactie achter