Creatief Geen categorie

Gastblogje #2: Daphne

Vandaag het tweede gastblogje op mijn blog. Vandaag het woord aan Daphne, ze heeft geweldige blogjes onder andere over de PIPO wagen, creatieve knutsel maar ook gewoon gezellige verhalen over haar gezin. Lees dus gauw verder en neem daarna een kijkje op haar creatieve blog.
Oja, heb je naar aanleiding van dit leuke blogje ook zin om een keer gastblogger te zijn op mijn blog? Dat kan hoor! Stuur me dan even een mailtje met je idee. We komen er vast uit 🙂 


Hallo allemaal.
Rensina heeft verschillende mensen uitgenodigd om op haar blog een stukje te schrijven.
Een soort “gast” schrijvers dus.
Ik vond dit een erg leuk idee en besloot om mee te doen.
Het blog van Rensina volg ik al een hele poos en ik vind hier altijd leuke weetjes, ideeën, inspiratie en gezellige verhalen. Kortom, ik ben fan en trouwe volger van haar!
Mijn naam is Daphne en ik heb ook een blog, www.postvandaphne.blogspot.nl
Hierop laat ik dingen zien die ik gemaakt heb.
Mijn probleem is wel een beetje……..IK VIND HEEL VEEL LEUK!!!! In mijn hoofd zitten altijd ideeën, ik maak van alles, ik vermaak, pimp, scrap, babbel, klets, kortom, ik ben altijd wel bezig en zit nooit stil!
Samen met mijn ouders heb ik een oude bouwkeet omgetoverd tot Pipo Wagen, die in onze tuin staat te pronken (via mijn blog is het hele proces te volgen via mijn label Pipo Wagen). We hebben de wagen helemaal gestript en daarna stukje bij beetje weer opgebouwd. Nog steeds zijn we bezig in en rondom de Pipo wagen, als je nieuwsgierig bent ga je maar een kijken.
 
Het terras bij de Pipo wagen is aangelegd door mijn vader en daarna heb ik het aangekleed met mooie steiger houten meubels en gezellige dingen.
Natuurlijk mogen daarbij de gepimpte spullen niet ontbreken.
Ik koop veel spulletjes bij de Kringloop en pimp dit op. Op dit moment vind ik het leuk om met krijtverf dingen te schilderen en daarna met servetten te beplakken:
 
                   
 
Dit vogelhuisjes rekje bijvoorbeeld. Die kocht ik in het lime groen. Deze kleur past totaal niet bij de Pipo wagen en dus schilderde ik de huisjes in het wit. Daarna beplakte ik er 2 met servetten
Nog een “tik” van mij, ik maak van kapotte dingen weer wat leuks.
Zo kwam mijn zoon laatst uit school met een kapotte stoel. Of ik er nog wat mee kon…..?? Nou zeker weten, ik maakte hiervan een naam-planten-rekje voor bij de Pipo wagen:
      
Ik zou nog wel veel meer kunnen vertellen en laten zien, maar het is denk ik niet de bedoeling om het blog van Rensina helemaal vol te posten, hi hi.
Ga maar eens kijken op mijn blog en wie weet kan ik je nog inspireren.
Tot gauw en voor nu, groetjes van Daphne.

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reply
    Willy
    16 juli 2014 at 15:29

    Wat een leuke post Daphne, zóóó gezellig! Het rekje met vogelhuisje heb ik volgens mij gemist op je blog maar vind ik erruugg leuk (net als de rest trouwens :)) je brengt me op ideeën 🙂

  • Laat een reactie achter