Food Geen categorie

Gewonnen Fair Trade pakket van de LIDL!

Zo, eindelijk weer eens een blogbericht van mijn kant. Ik lees nog iedere dag bij jullie hoor, maar had gewoon even geen tijd en zin om te bloggen. Afgelopen woensdag had ik dus de eindpresentatie van deze periode. Vanaf maandag start ik in jaar 2 en kan ik eindelijk beginnen aan de richting productpresentatie. Heb er heel veel zin in! Nu had ik lekker 4 dagen vrij en eindelijk eens tijd voor mezelf. Maar al vanaf maandag erg verkouden en hoesten, dus dat ik ook weer vermoeiend. 
Maar goed gisteren kreeg ik een leuk pakket binnen. En dat moest ik even met jullie delen! 

Van zaterdag 25 oktober tot 2 november 2014 was het de wereldwijde Fairtrade Week. En omdat Fair Trade belangrijk is, vertellen vele blogs hier wat over, reviewen producten of geven zelfs wat weg. Marloes van het leuke blog http://www.lastdaysofspring.com vertelde over de Fair Trade producten bij de Lidl, maakte een recept en gaf een heel pakket weg! Ik deed mee omdat ik net te horen had gekregen dat ik een kamer had, en wat was nou leuke om zo’n pakket te winnen en gelijk wat boodschappen te hebben. En wat bleek, ik had gewonnen! Eind december kreeg ik een mailtje dat ik één van de drie pakketten had gewonnen, maar dat het wegens omstandigheden zo laat bekend was geworden. Vast vanwege de kerstdrukte, maar gisteren kreeg ik het pakket dan eindelijk binnen. Ik laat jullie zien wat er in zat… 

Het pakket was ingepakt in een doos met een leuk, persoonlijk briefje van de Lidl. 
Dit zat er allemaal in: 2 soorten thee, sinaasappelsap, ruwe rietsuiker, een pak koffie, basmatirijs, 2 chocoladerepen en een mooie stoffen tas! Best veel zeg! Ga het allemaal meenemen naar Zwolle (oké behalve de koffie haha). Hieronder volgen nog wat close-up foto’s van de producten. 
 
Tot snel! Ik heb namelijk afgelopen vrijdag wat foto’s van mijn kamer gemaakt. Zondag gaan we nog een bureau brengen en de laatste dingen ophangen. Dan komt de rest ook online! 

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  lien
  24 januari 2015 at 20:09

  Wat een fijn pakket. Ik houd van fair trade. Geniet ervan! Ik ben benieuwd naar je kamer!!

 • Reply
  Willy
  24 januari 2015 at 20:53

  Ohhh bofkont 🙂 gefeliciteerd! En bah verkouden? Beterschap! Ben benieuwd naar je inrichting hóór!

 • Reply
  Marja Kenter
  24 januari 2015 at 23:15

  Ook ik ben heel nieuwsgierig naar je inrichting. Leuk hè om daar mee bezig te zijn.
  Je boft ook met zo'n mooi pakket. Groetjes Marja

 • Reply
  Daphne Coers
  28 januari 2015 at 20:57

  Gefeliciteerd.
  Dat komt wel heel goed van pas.

 • Laat een reactie achter