Persoonlijk

Goede voornemens 2018

Hoi allemaal! Daar zijn we dan, aangekomen in 2018. Ook via deze weg wil ik jullie hele fijne, gezellige, liefdevolle, mooie, creatieve en gezonde momenten wensen dit komende jaar! Mijn oud&nieuw was lekker relaxed. Gezellig thuis met familie en om 12 uur naar buiten om vuurwerk te kijken, uiteraard de volgende dag langs bij opa & oma en dat was het dan. Maar ik heb heel veel zin in het nieuwe jaar. Net als vorig jaar heb ik ook doelen opgesteld voor 2018. Een aantal zie je vast aankomen, nav het blog over de behaalde doelen van 2017, maar ook zijn er wat nieuwe bij.


BLOGย 
*Travel index blog wijzigen.
Zoals ik al zei in de behaalde doelen van 2017, ben ik erg tevreden over mijn nieuwe layout. Maar toch wil ik de travel en hotspot index nog graag veranderd hebben. Ik zou het heel leuk vinden om bijvoorbeeld een landkaartje te hebben met alle hotspots ‘opgeprikt’ of per stad/land een pagina met de hotspots. Ik ga dit jaar eens bekijken of dit mogelijk is (Jazeker!) en hoe ik dit zelf kan toepassen. Mocht iemand een tip hebben, laat het me zeker weten ๐Ÿ™‚

Creatief
*Een creatieve cursus volgen
Vaak zie ik bij mensen op bijvoorbeeld instagram dat ze een leuke, creatieve cursus volgen. Dan denk ik, dat wil ik ook! Maarja vaak is de cursus dan best prijzig of te ver weg. Ik heb besloten dat ik daar dit jaar verandering in ga brengen. Ik ga een leuke cursus of workshop zoeken zoals fotostyling, keramiek of bijvoorbeeld pottenbakken en dan ga ik mij daarvoor aanmelden. Het lijkt me zo leuk en daarnaast is het vast heel inspirerend en rustgevend om lekker creatief aan de slag te gaan.


Home & Lifestyle
*Een eigen huisje vinden in de stad Groningen!
Ja dit doel hoop ik echt te gaan halen dit jaar. Ik vind het heel fijn om weer thuis bij mijn ouders te wonen, maar toch kijk ik er naar uit om weer op mezelf te wonen. Zelf te bepalen wat en wanneer ik ga eten, waar ik mijn rommel laat liggen en vooral om alles helemaal zelf in te kunnen richten en regelmatig te kunnen veranderen. Oja en natuurlijk om al die zorgvuldig verzamelde spulletjes weer uit de verhuisdoos te trekken en eindelijk een mooi plekje te geven.

*Het tweede doel is om meer Fair Fashion in mijn kast te stoppen
Natuurlijk bestaat een groot deel van mijn kledingkast inmiddels al uit Fair Fashion door mijn werk voor Kokotoko. Maar toch zou ik dit wel willen uitbreiden met andere merken en soorten kleding. Ik merk gewoon dat de kwaliteit erg goed is, het lang meegaat en dat ik er bewustere keuzes in maak. Je koopt niet zomaar alles wat best leuk is (vanwege de prijs en het niet nodig hebben), maar maakt bewuste keuzes wat je echt leuk vind, nodig hebt en goed bij de rest past! Dit vind ik inspirerend en daarnaast word ik blij van een kast waarin ik alles aantrek ipv de helft blijft liggen omdat het toch niet zo leuk is.


Werk & Yourdailyteacup
* Weer fijne Kokotoko shoots doen
Zoals je in het jaarverslag al kon lezen ben ik vorig jaar gestart met het foto shooten voor Kokotoko. Iets waar ik echt heel veel plezier aan beleef, het leuk vind om de social media bij te houden en plannen te maken. Het ging de afgelopen maanden een beetje minder, maar ik heb goede hoop voor 2018 ๐Ÿ˜‰ Ik hoop snel weer leuke shoots te kunnen plannen en nieuwe, mooie foto’s te maken.

* Contentkalender ontwikkelen voor blog en YDTC
Het bijhouden van de social media voor Yourdailyteacup vind ik heel leuk om te doen. Te bedenken welke foto’s er online komen en natuurlijk welke tekst of actie hier bij hoort. Maar soms bedenk ik de avond van te voren iets en dan kan ik het niet meer zo snel realiseren. Om dit probleem op te lossen ben ik van plan mij te verdiepen in een contentkalender en het maken van een contentkalender voor zowel mijn blog als Yourdailyteacup. Ik heb er zin in, dus een mooi doel om al mee bezig te gaan in januari!

* Een eigen winkelpand vinden voor YDTC (Droomdoel!!)
Ja en dan de laatste, mijn ultieme droomdoel voor 2018! Het vinden van een eigen winkelpand voor Yourdailyteacup en het starten van mijn winkel. Ja, dit lijkt me mooi om te realiseren in het nieuwe jaar. Maar of het haalbaar is in dit jaar weet ik nog niet, want het financiรซle plaatje is natuurlijk een dingetje. Dat gaan we dus onderzoeken en uitvinden het komende jaar. Maar ik hoop jullie eind van dit jaar natuurlijk een positief doelenverslag te kunnen delen haha ๐Ÿ˜‰

Hebben jullie nog leuke doelen of goede voornemens voor komend jaar? Of vind je zoiets maar onzin en ga je lekker je eigen gang?ย 

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

 • Reply
  Mirjam
  2 januari 2018 at 16:10

  Toffe doelen weer dit jaar! Ik hoop dat je ze allemaal gerealiseerd krijgt!
  Ik heb best wel het een en ander aan doelen, in een bingo in mijn Bullet Journal ๐Ÿ˜‰
  Daarnaast heb ik ook een hoop schrijfdromen, maar die houd ik nog een beetje voor mijzelf.
  Bedankt trouwens voor je leuke reactie op mijn blog ๐Ÿ™‚
  Laten we van 2018 een heel tof jaar maken!
  Liefs,
  Mirjam

 • Laat een reactie achter