Recepten

Griekse yoghurt smoothie

Laatst had ik weer eens zin in een smoothie. Het was namelijk al lang geleden dat ik een smoothie had gemaakt. Terwijl ik ze heel lekker vind (meestal 😉 ). Vandaag deel ik met jullie het recept, want je hebt niet veel nodig om deze smoothie te maken. Natuurlijk zitten in deze smoothie weer mijn favoriete ingrediënten op het moment: Griekse yoghurt en nectarine… Lees snel verder!
IMG_20150808_163539 copy
Wat heb je nodig voor 1/1,5 smoothie: 
* 5 eetlepels Griekse Yoghurt
* 1 banaan (in stukjes vanuit de vriezer zodat je smoothie lekker koud is)
* 1 nectarine
* 2 theelepels honing
En verder een blender, longdrink/smoothieglas en eventueel een rietje.
IMG_20150808_163407 copy Blender als eerst de (bevroren) banaan en doe hier vervolgens de eetlepels griekse yoghurt bij. Neem wel een beetje dikke eetlepels zodat je lekker veel smoothie hebt. Snij de nectarine in stukken en gooi de pit weg. Vermaal ook de nectarine goed en doe als laatst de theelepels honing bij het drankje. Nog even goed blenderen en klaar is je smoothie!
Doe de smoothie in een leuk glas en presenteer met een mooi rietje.
IMG_20150808_163515 copy Een erg lekker drankje die ook nog eens snel klaar is! Wat wil je nog meer, ik ga hem in ieder geval gauw weer maken MMM. Ben benieuwd naar jullie bevindingen, laat je het weten als je het drankje gemaakt hebt?

Maak je een DIY of Recept van mijn blog en deel je deze foto op social media (vooral Instagram), gebruik hierbij dan de hashtag #mydailyteacup. Zo kan ik de foto zien, liken, reageren of delen! Binnenkort wil ik dan eens een blog schrijven met alle foto’s die ik langs heb zien komen. 

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Annemiek
  14 augustus 2015 at 16:22

  Vanmiddag deze smoothie gemaakt en hij is echt heel lekker. Dank je voor het recept

  • Reply
   rensinasteursma
   14 augustus 2015 at 16:48

   Oh wat leuk om te horen!
   Fijn dat ie zo lekker was 🙂

 • Reply
  bhduit
  14 augustus 2015 at 20:44

  Ohhh wat ziet dat er weer heerlijk uit Rensina, het water loopt me in de mond! Ben zelf ook dol op smoothies 🙂

 • Laat een reactie achter