Food Geen categorie Recepten

Hemels Gebak Lemon

Laatst kwam ik weer eens bij de Action en zag ik een lekkere bakmix. Hemels Gebak Vanille & Cacao, heel makkelijk te maken en ook nog eens heerlijk! Ze hadden hem ook nog in de smaak Lemon, deze wilde ik ook proberen en heb er gelijk een review van gemaakt.
De benodigheden: één pak Culi Bake Hemels Gebak (€ 1,39), 3 eieren en 200 ml Slagroom.
Het is erg simpel, de doet de bakmix, de eieren en de slagroom in een kom en mixt alles door elkaar.
Het resultaat!
De oven is voorverwarmd, het bakblik is ingevet (Ook doe ik er altijd een bakpapiertje onder). Je schept het beslag in het bakblik en strooit de helft van het zakje poedersuiker eroverheen.
De cake moet +- 45 minuten in de oven en dan komt hij er zo uit.
Voor het aansnijden strooi je de andere helft poedersuiker over de cake.
De cake smaakt erg lekker en je proeft de citroen goed. Warm is hij nog lekkerder maar koud serveren kan ook prima!
Pluspunten: De cakemix is erg goedkoop, maar € 1,39 bij de Action.
De cake is erg simpel te maken, je gooit alle ingrediënten in een kom, mixen en hij kan in de oven.
Minpunten: Deze kan ik niet bedenken hihi 🙂
Ik heb een aantal nieuwe volgers, welkom!
Ook vind ik het leuk als jullie een reactie achterlaten. Deze heb ik de afgelopen week dan ook veel mogen ontvangen (vooral op de DIY vaasjes). Allemaal erg bedankt en vind het fijn om jullie leuke reacties te lezen. 

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  lien
  11 september 2013 at 13:34

  Mmm, ik ken 'm, lekker he?

 • Reply
  Arja van Garderen
  11 september 2013 at 14:53

  Ohh dat lijkt me ook heel lekker, bedankt voor de tip! X Arja

 • Reply
  Willy
  12 september 2013 at 08:16

  Mmmmm…ziet er lekker uit, volgens mij heb ik deze al geproefd? Leuk dat jij en Maureen naar de creadoe in Utrecht, is een hele grote beurs!!

 • Reply
  jewelyz
  12 september 2013 at 13:58

  Oh dit ziet er wel heel lekker uit! Citroen is ook lekker fris, ik ga hem ook eens uitproberen 🙂

 • Reply
  cindy landuyt
  16 september 2013 at 10:34

  Ziet er lekker uit! Jammer dat ik geen stukje van het scherm kan afnemen 😉

 • Reply
  Avtja
  20 november 2013 at 16:34

  Ik heb nu de tweede hemels gebak in de oven, maar nu is het weer dun gebleven. Ik doe precies wat er op de verpakking staat. Waar ligt dat nu toch aan???Ik koop het niet meer. Koopmans lukt wel , maar dit merk vind ik flut.

 • Reply
  Rensina Steursma
  21 november 2013 at 18:48

  Ik vind het erg fijn werken, gewoon alles in de kom, mixen en kan in de oven. Heb er nu drie gemaakt en allemaal even goed gelukt. Misschien doe je iets verkeerd? Of de oven te hoog/laag? Ik zou het niet weten…

 • Laat een reactie achter