Food Geen categorie Persoonlijk

Hiep hiep hoera en de High Tea!

JAAA Vandaag is het zover, ik ben jarig! 22 jaar alweer…
En wie jarig is trakteert toch? Dus onder alle mensen die hieronder reageren zal ik twee mensen kiezen die een verrassing opgestuurd krijgen. Zorg er dus voor dat je een geldig emailadres achterlaat of dat ik je kan bereiken via je blog 🙂 
Onderstaande Pay It Forward gaat ook op Instagram rond, 3 mensen die als eerste reageren krijgen een verrassing opgestuurd in dit jaar. Als ‘bedankje’ moet jijzelf ook 3 mensen iets opsturen. Vandaar dat ik het leuk vond om dit ook op mijn blog te doen, maar dan met twee mensen, anders moet ik zoveel verrassingen versturen haha. 

Zoals ik jullie al had verteld organiseerde ik een High tea en Housewarming in een voor mijn verjaardag. Gisteren kwamen er al enkele oud klasgenootjes en het was supergezellig. En daarnaast was de high tea heerlijk, bijna alles was op! Oh en ik kreeg een geweldig cadeau, namelijk het bakboek van Menno de Koning uit ‘Heel Holland Bakt’. Maar daar zal ik later eens over vertellen… Vandaag komen mijn ‘nieuwe’ klasgenootjes en zij krijgen dezelfde high tea (ik had meteen dubbele porties gemaakt, lekker makkelijk). Vanavond ga ik dan weer naar mijn ouders waar we samen Chinees gaan eten. Zondag vier ik dan mijn verjaardag met familie in Sappemeer. 
Nu zal ik eerst mijn high tea laten zien. Helaas zijn de foto’s niet zo mooi geworden omdat het nogal regenachtig en donker was… Ik heb enkele linkjes geplaatst onder de foto’s naar de website van Laura’s Bakery, waar ik 3 recepten vandaan heb gehaald (prachtige site trouwens, op bakgebied). 
Bij een high tea hoort natuurlijk thee, ik gebruikte mijn Blond servies en daarnaast theeglazen. Ook de gebaksbordjes komen van Blond. 
Hier een foto die ik op IG heb geplaatst (en waar ik vele verlekkerde reacties op kreeg;)). Dit zijn de Panini Bladerdeeghapjes van Laura’s Bakery, echt een aanrader, zo lekker!! 
Natuurlijk konden de rozen merinque schuimpjes van Laura’s Bakery niet ontbreken, simpel om te maken maar erg lekker.
En tot slot de gehele tafel. Links mijn theedoos met vele soorten thee, de schuimpjes, panini bladerdeeghapjes en wraps gevuld met sla, komkommer, ham en kaas. 
Achterin zie je links cakejes met jam en de aardbeien/bananen kwarktaart (die helaas inzakte, maar daarom niet minder lekker). Deze twee recepten komen uit een Daphne’s Diary. Mochten jullie belang hebben bij het recept, laat het dan weten in de comments en zal ik deze binnenkort online plaatsen! 
Dan heb je nog mini saucijzenbroodjes en de chocoladetwisters van Laura’s Bakery. Deze zijn eigenlijk met jam gemaakt, maar ik heb chocopasta gebruikt ipv jam. 
 
Dan wens ik jullie nog een hele fijne dag en tot blogs!! 

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply
  basichic
  26 februari 2015 at 11:40

  Gefeliciteerd met je verjaardag Rensina! Je maakt er echt een feestje van, leuk hoor! Fijne verjaardag vandaag.

  Groet,
  Danielle

 • Reply
  Marja Kenter
  26 februari 2015 at 12:25

  Van harte gefeliciteerd Rensina en wat ziet de high tea en geweldig lekker uit,.
  Groetjes Marja

 • Reply
  Mirjam Schippers
  26 februari 2015 at 12:38

  Jaaa. We zijn jarig! In wilde dus een kaartje sturen, maar die ligt, door alle verhuisstress nog op de kast, komt zsm naar je toe 😉
  Wat zien die hapjes er lekker uit zeg!!!
  Enne, gefeliciteerd!

 • Reply
  Daphne Coers
  26 februari 2015 at 13:37

  Gefeliciteerd meid. Sjonge jonge, jij hebt werk gemaakt van je high tea zeg. Ziet er heerlijk uit.
  Ik kijk ook veel bij Laura…….heerlijke en soms ook best makkelijke recepten.
  Hele fijne week, want zo te lezen blijf jij je nog wel even jarig voelen 😉
  Lieve groetjes, Daphne

 • Reply
  Verie - Vestywo
  26 februari 2015 at 18:02

  Van harte gefeliciteerd met je 22e verjaardag! En wat heb je een werk gehad, ziet er echt goed uit. Helemaal leuk, fijne dag nog!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

 • Reply
  huisjeboompjebulletje
  26 februari 2015 at 19:04

  Wat leuk! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! X

 • Reply
  Joke
  26 februari 2015 at 21:30

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag !!!! Wat heb jij een lekkere high tea gemaakt zeg, het ziet er uit om van te smullen. Leuk dat je recepten van Laura hebt gebruikt ;-).
  Nog een hele fijne avond gewenst.

  dikke kus en liefs, Joke

 • Reply
  lien
  26 februari 2015 at 21:32

  22 jaar, dat is precies de helft van mijn leeftijd, haha. Ik had dus je moeder kunnen zijn 🙂 van harte gefeliciteerd en veel plezier gewenst. De high tea zag er in ieder geval heerlijk uit! Ik ga zondag high tea-en met een paar vriendinnen. Liefs!

 • Reply
  Willy
  28 februari 2015 at 21:41

  Ik had je natuurlijk al gefeliciteerd op IG en FB maar dit leuke verslag had ik gemist. Wat een geslaagde dag moet dat geweest zijn met al die lekkere hapjes, het ziet er echt allemaal even lekker en mooi uit Renisna. Nog veel plezier met het vieren van je verjaardag(en:))

 • Reply
  Instagram maandmomentjes: Februari en #100daysof_fromwhereistand #2 | mydailyteacup
  2 juli 2015 at 09:35

  […] kamer en hield ik afgelopen week een housewarming en een high tea voor mijn verjaardag zoals jullie HIER al konden lezen. Het was erg gezellig en ik kreeg van mijn vrienden en klasgenoten vele […]

 • Laat een reactie achter