Hotspots

Hotspot Amersfoort: Lef By Keizerin

Nadat ik vorig jaar een keer, nadat ik naar Loods 5 was geweest, vluchtig door Amersfoort was gelopen wist ik dat ik hier nog eens naar toe moest. Uiteraard had ik overheerlijke taartjes gegeten bij Buuf in de Serre, maar ik zag nog veel meer leuks. Aan het eind van de zomervakantie was het zover, ik ging samen met mijn moeder en tante een dagje naar deze gezellige stad. Vandaag een nieuwe hotspot die ik heb ontdekt! 
AmersfoortAllereerst iets over deze prachtige stad! Want dat is het zeker. Ik heb er met veel plezier rondgelopen en ontdekte allemaal mooie plekjes. Kijk nou naar de foto hierboven, dit straatje heet Muurhuizen en wat zou het tof zijn om hier te mogen wonen zeg! Mooie oude pandjes met prachtige details en veel groen ervoor. Naast de winkelstraat is het dus ook leuk om gewoon door het mooie centrum (zonder winkels) te lopen.
LEFVaak als ik naar een nieuwe stad gaan plaats ik een oproepje op IG met de vraag of mijn volgers nog tips hebben. Meestal krijg je een hele lijst met alleen maar leuke plekjes, eettentjes en hippe hotspots. De Krommestraat werd vaak genoemd, dus hier zijn we uiteraard naartoe gegaan. Eerst genoten van een heerlijk taartje en thee en daarna hebben we deze straat bekeken. Het is inderdaad een erg leuke straat! Mooie, aparte winkeltjes die je niet vaak ziet. Zo zag ik onder andere een hippe stoffenwinkel, leuke restaurantjes en zit de Dille & Kamille in deze straat. Mijn favoriet van de dag was het winkeltje hierboven, Lef By Keizerin. De toffe etalage sprak me meteen aan. Zie je de berenklauw die koper is gespoten, wat een goed idee! Gauw naar binnen.
LEFBinnenin de winkel zie je van alles. Mooie kleding van verschillende merken, leuke woonaccessoires, veel groen en hippe drankjes. Ook kwam ik nog toffe schoenen tegen die ik op mijn wishlist heb gezet. Ik heb even gezocht naar een website en kwam de facebookpagina tegen. Hierop staat goed beschreven wat de winkel is en wat ze verkopen:

LLF brengt het net even anders, met Scandinavische invloeden. Vrouwelijke en kwalitatief hoogwaardige mode met ook schoenen/gympen/laarzen, veelal op een eerlijke manier geproduceerd, gecombineerd met een breed aanbod woonaccessoires. De modemerken waarmee wij samenwerken zijn relatief kleine merken met een creatieve en bewuste geest. Hierdoor zijn wij in staat een unieke collectie te presenteren aan onze klanten. Vind je naast en mooie collectie een goede sfeer en eerlijk advies belangrijk, kom dan zeker even bij ons langs… (BRON)
LEF
Ik had nog veel meer mooie foto’s kunnen maken, maar ik was te druk met rondkijken (en passen). Dus daarvoor zal ik nog eens terug moeten.
Wat nog wel leuk is om te benoemen, is dat Lef By Keizerin eigenlijk een zusje is van de winkel Keizerin. Deze winkel zit ook in Amersfoort, maar daar zijn we helaas niet aan toegekomen. Ik weet niet zo goed wat het verschil is, maar ik geloof dat Lef kleiner is en meer woonaccessoires verkoopt. Maar als iemand me het exacte antwoord kan geven hoor ik het graag.
SugarhillboutiqueUiteraard ging ik niet met lege handen naar buiten. Ik kocht dit prachtige blousje van het merk Sugarhillboutique voor het trouwfeest van mijn ouders. Ik vind hem helemaal geweldig en zal hem nog vaak aan doen. Daarnaast kocht ik nog een flesje Exota limonade omdat ik die flesjes zo mooi vindt.

Je merkt het al, ik ben weer veel te enthousiast over deze hotspot. Dus neem hier zeker een kijkje mocht je een dagje Amersfoort plannen.

Keizerin                                           LEF by Keizerin
Zuidsingel 70                                     Krommestraat 17
3811 HD Amersfoort                       3813 CA Amersfoort
Website                                               Facebook

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Daphne
  15 oktober 2016 at 08:34

  Ziet er inderdaad heel erg gezellig uit allemaal.
  En je bloes…….om verliefd op te worden zo leuk!!
  Leuk stukje, van een super leuke dag, zo te lezen.
  Groetjes, Daphne

 • Reply
  bhduit
  15 oktober 2016 at 15:00

  Klinkt goed! En wat een super leuke bloes heb je gescoord Rensina. Wij waren afgelopen dinsdag nog in de buurt van Amersfoort, nl. in Zutphen ook een heel gaaf stadje!

 • Reply
  Maandmomentjes: Oktober – mydailyteacup
  1 november 2016 at 08:05

  […] * Ik pakte het bloggen weer een beetje op na een dipje en deelde een mooie hotspot uit Amersfoort: LEF By Keizerin. Stay tuned, want er staan nog veel meer mooie hotspots klaar, van zowel Zwolle als Amersfoort. * […]

 • Laat een reactie achter