Hotspots

Hotspot Den Bosch: Daily Poetry

Zomertijd, een tijd van leuke dingen, vakantie, citytrips en gezelligheid. Maar ook voor nieuwe ideeën en plannen maken voor de komende tijd. Terwijl ik druk ben met mijn vakantiebaan en eigen onderneming, geniet ik ook van het mooie weer en leuke dingen. Zo ga ik vandaag naar Amsterdam, op hotspotjacht om precies te zijn 🙂 Terwijl ik nieuwe plekjes opzocht op instagram, kreeg ik het idee om weer een hotspot artikel met jullie te delen. Dus vandaag Daily Poetry in Den Bosch, een geweldig leuke winkel die meteen een plekje op mijn favorietenlijstje heeft veroverd. 

 Bron foto 1: Website Daily Poetry

Daily Poetry

''Daily Poetry is ontstaan vanuit een gevoel. Het gevoel dat het verleden een toekomst verdient. Het gevoel dat genieten van de kleinste dingen misschien wel eens heel groots zou kunnen zijn. Het gevoel als je huis echt als een thuis aanvoelt, omringd met spullen die betekenis voor je hebben. Het gevoel dat het belangrijk is om goed te zorgen voor alles om ons heen. Producten om bewust van te genieten omdat ze écht poëtisch mooi kunnen zijn.'' Britt & Sander - founders of Daily Poetry 

Deze mooie tekst van de website moest ik wel overnemen. Dit is precies hoe de winkel aanvoelt. Bij de lifestylewinkels in Den Bosch en Eindhoven (ik ben inmiddels in beide vestigingen geweest, foto's van Den Bosch) voel je je gelijk thuis. Het is heel gezellig en 'huiselijk' ingericht. Het liefst zou ik alle spullen en kleding wel mee naar huis willen nemen om ook zo'n sfeer te creëren. Heel inspirerend ook. Daily Poetry verkoopt producten van goede kwaliteit, die lang meegaan en erg mooi zijn! 

Note: Ik was in het begin van dit jaar bij Daily Poetry. Dus de winterse producten zullen waarschijnlijk niet in de winkel liggen op dit moment, al zou het wel bij dit herfstachtige weer passen 😉 

Duurzame merken

Bij Daily Poetry staat duurzaamheid hoog op het lijstje. Ze vinden het erg belangrijk om hun assortiment samen te stellen met oog voor de wereld om ons heen. Een positieve gedachte vind ik! Bijna alle merken die bij Daily Poetry verkocht worden zijn duurzaam. Dit betekent dat de producten gemaakt worden in fabrieken met goede arbeidsomstandigheden en dat ze worden gemaakt van duurzame materialen zoals bijvoorbeeld biologisch katoen. Ook merken die niet het duurzamheidskeurmerk hebben, maar hun producten toch verantwoord produceren of van goede kwaliteit zijn kunnen in de winkel te vinden zijn. 

Hierbij enkele merken die verkocht worden bij Daily Poetry:
Armedangels, Atelier Sukha, O My Bag, Riverstones, TOMS en Tony Chocolonely. Kijk voor de volledige merkenlijst (en dat zijn er nog al wat!) even op hun website. 

Vier het leven!

Bij Daily Poetry zie je veel mooie producten langskomen die je meteen mee naar je eigen huis wilt nemen én die ook goed zijn voor de wereld om ons heen. Naast de duurzame kleding vind je er mooie illustraties, plantjes, sieraden, rugzakken en fijne cadeautjes. Allemaal producten om het leven te vieren zoals de website zo mooi beschrijft! Daarnaast is de winkel prachtig ingericht, dus zeker een bezoekje waard.

Bezoek!

Daily Poetry                                     
Vughterstraat 72                                  
5211 GK Den Bosch                            
               
SHOP IN SHOP - StrijpS
Urban Shopper                                                
Torenallee 60-02
5617 BD Eindhoven 

Instagram
Website

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter