Hotspots

Hotspot: Homelovv – De Bilt

Al heel lang volg ik webshop Homelovv op Instagram (KLIK). Ingrid, de oprichtster, deelt daar altijd de mooiste plaatjes van spullen die ze verkoopt en sinds vorig jaar heeft ze een real life winkel geopend. Ook hiervan deelt ze de leukste foto’s en natuurlijk wilde ik dan ook graag eens een kijkje nemen. Zo gezegd, zo gedaan. Een dagje Utrecht gepland en zo kon ik binnen een kwartier naar de Bilt afreizen, waar de winkel is gevestigd. Kijk je mee? 
HomelovvHomelovvZoals ik hierboven al vertelde is Homelovv een winkel en webshop, opgericht door Ingrid. Naast haar winkel werkt ze ook nog en daarom is de winkel alleen op donderdag, vrijdag en zaterdag openen. Vanaf april zal de woensdag hierbij komen.
HomelovvAchterin de winkel is een ‘huis’ hoekje gemaakt, met verschillende meubelstukken en accessoires. Dit vond ik echt het leukste plekje van de winkel met het te gekke behang en de mooie meubels. Die stoel vind ik zo tof! Stiekem zou ik alles hiervan wel mee naar huis willen nemen 😉
HomelovvHomelovvNaast meubels worden er natuurlijk veel accessoires en kleine spullen verkocht. Denk hierbij aan merken als House Doctor, Nicolas Vahe en bijvoorbeeld de plaids van Vacht van Vilt.
Alles is op een leuke manier gepresenteerd in kasten, aan de muur of op tafels. Je kunt heerlijk rondkijken in de winkel en overal is wel wat te zien.
HomelovvJe merkt het vast al wel, ik heb weer een hotspot ontdekt waar ik heel enthousiast over ben! Ik zou dus zeggen plan een dagje Utrecht en maak een uitstapje naar de Bilt. Maar mocht je geen tijd hebben dan kun je ook een kijkje nemen in de webshop van Homelovv, alles wordt hier ook verkocht.

Homelovv
de Hessenweg 121 in De Bilt
DON. 09.30 uur – 18.00 uur, VRIJ. 09.30 uur – 19.00  uur en ZAT. 09.30 uur – 17.00 uur.
Vanaf april 2016 ook op WOE. 10.00 uur – 18.00 uur

www.homelovv.nl
https://www.instagram.com/homelovv/

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  Greetings from Arnhem
  13 februari 2016 at 14:40

  Lijkt me een erg leuke winkel om zo nu en dan eens even langs te gaan. Jammer dat de winkel niet echt in de buurt is voor mij.

 • Reply
  astrid
  13 februari 2016 at 15:27

  Wat een ontzettend leuke winkel lijkt me! Zo’n winkel waar je uren rond kan snuffelen en niet met lege handen kan verlaten 🙂 Ga hem in ieder geval even onthouden als ik weer een keer die kant op ga.

 • Reply
  bhduitW
  13 februari 2016 at 21:13

  Wauw wat een leuke winkel, mooie inrichting en spulletjes!

 • Reply
  Cosy by Cindy
  14 februari 2016 at 11:49

  Leuk dat je er geweest bent. De foto’s op instagram zijn idd altijd zo mooi!

 • Reply
  Hotspots Utrecht – mydailyteacup
  20 februari 2016 at 08:18

  […] had ik dus een weekje vrij en ben ik veel op pad geweest! Zo zagen jullie al Loods 5, Amersfoort en De Bilt voorbij komen de afgelopen weken (mocht je ze gemist hebben, kijk zeker even terug). Ik ging ook […]

 • Reply
  Maandmomentjes: Februari – mydailyteacup
  1 maart 2016 at 20:01

  […] Naast Utrecht bezocht ik de Bilt om het winkeltje van Webshop Homelovv eens in het echt te bekijken. Wat is ie leuk. Natuurlijk […]

 • Laat een reactie achter