Hotspots

Hotspot Nijmegen: 512 & Bleshyou

Zoals jullie enige tijd geleden hebben kunnen lezen was ik voor mijn Knipmode project op stap door het land. Ik bezocht de leukste stoffen-, wol- en naaiwinkels, maar ook voegde ik hier hippe hotspots en eettentjes aan toe. Een aantal van deze hotspots vind ik veel te leuk om in de kast te laten liggen, dus geef ik ze ook een plekje op dit blog. Want deze plekjes moeten gewoon bezocht worden! Daarom vandaag de eerste uit mijn OpstapmetKnip reeks, de bijzondere winkel 512 en Bleshyou in Nijmegen.ย 
De winkel 512 is een winkel met een bijzonder concept. De twee vriendinnen Jettie en Ilse zijn namelijk samen een winkel gestart dat kleding รฉn planten verkoopt.
512 verkoopt kwaliteitskleding voor mannen en vrouwen van merken als Jutka&Riska, Won Hundred en Things I like, Things I love. Naast de vele prachtige kledingstukken ligt de winkel ook vol met de mooiste designartikelen zoals Spruitje, Riverstones en Jip. Verder verkoopt Jettie ‘Wakker’, het huismerk van de winkel. Wakker is een label met sterke basics, passends bij de trends en gemaakt met vier handen. Deze collectie is leuk voor iedereen en hangt dan ook volop in de rekken bij 512.
Bij Bleshyou vind je aparte plantensoorten, mooie potten en leuke ophangsystemen. Het unieke aan Bleshyou is dat je naast allerlei nieuwe plantensoorten tweedehandsjes kunt scoren. Dit zijn planten die door hun eigenaar niet goed werden verzorgd, teveel ruimte innamen of gewoon niet meer gewild zijn. Deze planten worden niet weggegooid maar kunnen van eigenaar wisselen. Het leuke is dat je er meteen een beschrijving bij krijgt met de geschiedenis van de plant, hoe tof is dat!
Verder vind je bij Bleshyou unieke, hippe planten en mooie betaalbare potten. Ik kon niet met lege handen de deur uit te gaan. Ik kocht een mooi lantaarnplantje in een Bloomingville potje, die het uitstekend doet en lekker blijft doorgroeien. Je krijgt overigens bij iedere plantjes aankoop een handige beschrijving over de plant + verzorgingstips!

Naast het shoppen kun je een plaatsje zoeken in de Theebar voor een lekker theetje, bijzondere koeken en eigenwijze stroopwafels.Deze winkel is dus zeker een aanrader als je een dagje naar Nijmegen gaat. Leuke stad overigens, met allemaal leuke steegjes en bijzondere winkeltjes. Ik was er zelf nog lang niet uitgekeken toen ik er was.

512 & Bleshyou
Van Broeckhuysenstraat 20, Nijmegen

Website
Website

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter