Hotspots Reizen

Hotspot: Panini Durini Milaan

Laatst vertelde ik in mijn Milaan post al over een te gekke hotspot die ik daar had ontdekt. Panini Durini heet het lunch/koffietentje en deze zit op meerdere plekken in Milaan, ontdekte ik later. Het is echt een aanrader en daarom een uitgebreide hotspot post over deze plek!
PaniniPanini Durini
Panini Durini is ontstaan in 2011 als nieuw restaurantconcept. Ze willen met het bedrijf inspelen op de markt van nu: echte en smakelijke producten, klassiek en tegelijk vernieuwend. De producten worden dagelijks vers bereid volgens de traditionele Italiaanse keuken, maar deze blijft ook meegaan met de trends . Daarnaast is er in het tentje een onderscheidende en vriendelijke sfeer. (Bron)
PaniniPaniniOpzoek naar een hip lunchtentje liepen we door de verschillende straatjes van Milaan. Opeens ontdekten we dit gave interieur en deze toffe grafische uitingen op de ramen. Hier moesten we natuurlijk naar binnen! Eenmaal binnen was het nog leuker, allemaal hout, veel wit, zwart en kijk die toffe vloer eens. Gelukkig was er nog plek voor ons 6-en…
Wist je trouwens dat ze ook bezorgen met de fiets? Helemaal leuk als je een drukke werkdag hebt en geen tijd vind om buiten de deur je lunch te kopen. Dan komt er iemand op de fiets naar je toe om het te brengen.
PaniniPaniniMeteen ontdekte de bediening dat we geen Italianen waren dus kregen we de (enige!) Engelstalige menukaart. We konden natuurlijk niet kiezen, dus maar naar de toonbank om iets lekkers aan te wijzen.

Oh man, wat waren de broodjes (en het drinken) heerlijk!! Je begrijpt natuurlijk wel waarom we hier twee, bijna drie keer, naar toe zijn gegaan. We wilden alles wel proberen!
PaniniOp alle tafels lagen kleurplaten van mandala’s en stiften. Wat ik kon opmaken uit hun instagram, is dat je hiermee kunt genieten van een no stress lunch. Want wat is nou leuker dan lekker ontspannend kleuren terwijl je geniet van je  lekkere broodje en sapje. Te leuk gewoon! Je begrijpt wel dat wij Cibappers hier heel gevoelig voor waren en meteen begonnen met kleuren.
PaniniZoals je kunt lezen ben ik erg enthousiast over Panini Durini. Mocht ik nog eens terug komen in Milaan dan ga ik zeker weer hier naar toe.

Meer info?
http://www.paninidurini.it/ \

*Foto’s mede mogelijk gemaakt door Babette van Studio Babsie.

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Milaan 2016 – mydailyteacup
  19 april 2016 at 18:51

  […] plekje werd. Hier zal ik binnenkort nog een hotspot post over schrijven, want dat MOET echt! EDIT: Panini Durini. Milaan is met trots DE modestad van Italie. Dit zie je dan ook goed terug in de winkelstraten. […]

 • Reply
  bhduit
  20 april 2016 at 20:30

  Wat een leuke hippe tent! Goed eten en drinken, goede sfeer en creativiteit zijn volgens mij de juiste ingrediënten voor een succes formule!

 • Reply
  Maandmomentjes: April – mydailyteacup
  1 mei 2016 at 08:01

  […] met leer, een lief kaartje en ik scoorde toffe visitekaartjes. * Ik deelde weer eens een hotspot: Panini Durini uit Milaan. * Mijn schouwmuur kreeg een ander kleurtje: Early Dew, en wat ben ik blij met het […]

 • Laat een reactie achter