Hotspots

Hotspot Sneek: Pop up store StudioHûs

Jeetje het is alweer veel te lang geleden dat ik hier ben geweest… Ik kom gewoon niet aan bloggen toe. Iedere dag lang naar stage, het reizen en dan nog koken, eten, even relaxen en alweer slapen. Ik heb heel veel inspiratie en  krijg zelfs al blog verzoekjes, dus ik heb genoeg ideeën. Nu nog even de tijd vinden om te bloggen. Maar goed, dat komt vast wel weer. Vandaag weer een nieuw blog voor jullie. Dit keer een hotspot artikel over de Pop up store StudioHûs. Hier was ik in de zomervakantie en ik mocht zelfs een dagje meehelpen. Lees en kijk gauw mee!
studiohus
StudioHûs is opgezet door Barbara en begon allemaal met het verkopen van de prachtige kussentjes die ze zelf maakte (Ik heb er ook een in huis…). Dit liep goed en daardoor begon ze haar webshop uit te breiden met meer woonspulletjes, canvas doeken en nog veel meer leuks.
Het hebben van een eigen winkeltje kriebelde al een tijdje en zo is Barbara opzoek gegaan naar een winkelpand in het centrum van Sneek. Ze vond er al snel eentje, het klussen kon beginnen en daarnaast melden steeds meer merken zich aan om te worden verkocht. De pop up store was geboren!
studiohusstudiohusInmiddels is de pop up store alweer een paar maanden open en loopt het steeds beter. Barbara verkoopt in haar winkel onder andere woonaccessoires, stationary, planten en vele kaarten en posters. Ze heeft zowel bekende al onbekende, kleinere merken en dat is ook wat de winkel zo leuk maakt. Je kunt er terecht voor hippe instagram favourites, maar ook onbekendere pareltjes die niet iedereen al in zijn huis heeft. De gehele winkel is daarnaast erg mooi aangekleed en overal zie je mooie hoekjes met veel wit, zwart, hout en groen.
studiohusstudiohus* Een beetje een onscherpe foto maar hij mag niet ontbreken vind ik, zo krijg je een goed beeld van Barbara en haar winkel. 
Ik mocht een dagje meelopen bij Barbara en wat was het gezellig en leerzaam. Barbara is een heel leuk mens en daarnaast is de winkel erg fijn. De winkel is dus zeker een aanrader als je een dagje naar Sneek gaat.
De winkel zit er eigenlijk tot eind december (daarom ook pop up store), maar wie weet gaat Barbara dit verlengen en blijft ze langer. Dit laatste hoop ik stiekem natuurlijk!

Studiohûs
De Gedempte Poortzijlen 4, 8601 BW in Sneek
.
http://www.studiohus.nl
Instagram en Facebook.
studiohus

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Daphne
  22 september 2016 at 19:34

  Wat een lejke winkel!!
  Stoer ook om zo’n wknkeltje te beginnen, in deze tijd.
  Maar, ze verkoopt echt hele lejke dingen.

  Niet te druk maken om het “niet kunnen bloggen” hoor, komt wel weer.
  Doe maar rustig aan, je ideeën blijven wel, ooit heb je tijd om het uit te voeren.
  Groetjes, Daphne

 • Reply
  bhduit
  23 september 2016 at 22:32

  Mooie winkel lijkt me, denk niet dat het me nog lukt om voor december een kijkje te gaan nemen maar mocht ik ooit weer in Leeuwarden zijn dan is het zeker de moeite waard om te gaan kijken of het verlengen is gelukt 🙂 Wat leuk dat je een dat je een dagje mee mocht lopen trouwens!!

 • Reply
  Maandmomentjes: September – mydailyteacup
  4 oktober 2016 at 12:12

  […] hangen, lekker creatief en bijzonder! * Het hotspot artikel van deze maand ging over de winkel van Studiohus in Sneek, waar ik in de zomer meehielp. Wat een lieve reacties kreeg ik al op dit blog, […]

 • Laat een reactie achter