Hotspots

Hotspot: Springstore ‘t Harde

De winkel Springstore in ‘t Harde wilde ik al een hele tijd bezoeken. Ik volg ze namelijk op instagram en zie de mooiste plaatjes en spullen voorbij komen. Daar moest en zou ik eens heen gaan. Natuurlijk werd dit steeds uitgesteld. Maar na de eindschouw had/heb ik lekker een paar dagen (eigenijk weken!) vrij en kon ik leuke dingen doen. Zo ging ik vorige week woensdag naar ‘t Harde. Een leuk plaatsje op zo’n 20 minuten van Zwolle. Uiteraard kan ik het niet laten om deze hotspot met jullie te delen. Dus vandaag alle ins en outs over deze mooie winkel! 
Spring Store is twee jaar geleden opgericht door Lize, de eigenaresse. Ze woonde al jaren in ‘t Harde, maar miste een leuke woonwinkel. De volgende, inspirerende tekst, die ik op de website vond spreekt me enorm aan en geeft goed weer waarom Lize haar winkel is gestart.
”Ons dorpje bood niet veel levendigheid in het winkelaanbod en daar wilde ik verandering brengen. Ik ben geïnspireerd door een tekst uit de bijbel. In Jeremia 29 staat “zet je in voor de bloei van je stad want in haar bloei zal ook jullie bloei zijn!” Daarom vind je “Lente” terug in de naam, een prachtig seizoen waarin je bloeit en opgroeit. En dat is mijn hoop voor dit dorp én voor iedereen die de winkel bezoekt; dat er iets moois opbloeit in je hart of huis. Door de producten, workshops of gewoon door een bijzonder kaartje wat je bij ons kunt kopen.” Bron
Inmiddels werkt Annelie ook mee in de winkel. Toevallig ken ik haar van het Cibap, zij zat in de 4e toen ik in de 2e zat en ik weet nog goed dat ik haar mooie werk zag en dacht wauw! Dus met haar heb ik een leuk gesprek gehad vorige week.
Bij Spring Store kun je terecht voor mooie hebbedingetjes, servies, leuke cadeautjes, kaartjes, plantjes en hebben ze ook grotere meubels en vintage items te koop.

Ze hebben verschillende merken te koop zoals House Doctor, Nicolas Vahé, Present Time, Serax, HK Living, Little Lovely Company en nog vele andere merken. Daarnaast vernieuwen ze regelmatig en zullen er ook nieuwe merken worden toegevoegd. Je moet dus regelmatig een kijkje nemen! 😉
Naast alle leuke spullen en fijn gestylde hoekjes kun je ook een plaatsje nemen in het koffie- en thee café. Ook deze is helemaal in stijl van de winkel en alle meubels zijn te koop. Je kunt genieten van een heerlijk kopje koffie, espresso, cappuccino of latte machiato. Uiteraard is thee ook mogelijk en kun je iets lekkers kiezen voor bij de koffie.
Zoals je waarschijnlijk wel merkt ben ik weer helemaal enthousiast over deze toffe hotspot! Ik ga zeker snel eens terug want toen ik even rondliep in ‘t Harde zag ik hoe mooi de natuur daar is. Ik denk dat ik het de volgende keer maar combineer met een fijne wandeling in de natuur want veel leuke winkeltjes zijn er helaas niet in ‘t Harde.

Ben je nou nieuwsgierig geworden?
Neem dan zeker een kijkje op de website of instagram, of nog beter breng een bezoekje aan de winkel.

Spring Store
Eperweg 59
8084 HC ’t Harde
Website
Instagram 

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reply
    Hotspots: Zwolle #3, Studio Hus – Mydailyteacup
    27 april 2017 at 07:03

    […] had ik het vorige week nog over een hotspot in ’t Harde: Spring Store, vandaag weer een nieuwe hotspot voor jullie! Namelijk Studio Hûs in Zwolle. Die naam hebben […]

  • Laat een reactie achter