Hotspots

Hotspot: Teabar Amsterdam

De Teabar ken ik al een hele tijd vanuit de Yoghurt Barn waar ze deze heerlijke, losse thee schenken. Maar ik wist inmiddels dat er ook een winkel in Amsterdam was, dus daar moest ik zeker eens naar toe. Afgelopen zaterdag was het zover en nam ik een kijkje. Wat is het een leuke winkel met heerlijke producten! Een hotspot artikel kon niet ontbreken, dus vandaag de hotspot Teabar in Amsterdam.Als theeliefhebber kun je er niet omheen, je moet echt een keertje naar de Teabar in Amsterdam. Ze hebben honderden soorten thee en het leuke is dat je de thee zelf kunt scheppen. Net als in een snoepwinkel eigenlijk maar dan bakken met vele kleurige en bijzondere theetjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van de populaire Notendroom, Mangolicious of Amsterdam blend? Ieder seizoen komen er nieuwe smaken, dus regelmatig terugkomen is zeker aan te raden.
De professionele medewerkers helpen je maar al te graag bij het zoeken van de juiste keuze en weten er veel vanaf! Ze kunnen je van alles vertellen over de ingrediënten, juiste zetwijzen en specifieke smaken.
De thee van Teabar onderscheidt zich door kwaliteit, orginaliteit en versheid. Het smaakt zoals het ruikt en in alle theeën zitten echte stukjes fruit of specerijen. Maar naast een heerlijke thee voor je zelf kun je er ook prima terecht voor een cadeautje aan een echte theeleut. Je kunt de thee al scheppen vanaf 50 gram in een leuk blikje. Maar ook zijn er speciale theepakketten en setjes te koop. Echt een aanrader voor als je keuzestress hebt! En dat kan al gauw met die honderd smaken 😉
Naast thee verkopen ze ook theepotten, glazen theepotten en de mooiste mokken. Ik bedoel, kijk die hierboven, die staan op mijn wishlist hoor! Ze zijn van het merk Zero Japan, een merk met mooie gekleurde theepotten- en mokken in allerlei soorten en maten. En er is nu zelfs een crackle lijn.
Maar ook kun je bij de teabar terecht voor de leukste theezeefjes en andere theeaccessoires zoals filterzakjes.
Verder kun je heerlijke chocolade kopen en wat dacht je van speciaal chocolademelk poeder? De roze, frambozen variant wil ik nog wel eens testen! Maar ook de hennep thee vanuit het Groningse Midwolda is aanwezig. En de horeca heeft de Teabar inmiddels ook gevonden, want je kunt er speciale trays kopen voor in je winkel of horeca. De Yoghurtbarn is hier een bekend voorbeeld van, zij serveren de theeën waar ik de winkel dus van ken.
Je merkt het al, ik ben enthousiast over deze winkel en producten!
Ook bezoeken? Dat kan in de winkel en de webshop.

The Teabar
Haarlemmerdijk 71, Amsterdam
Website

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  Mirjam
  20 mei 2017 at 22:55

  Dit is gaaf! Zeker voor jou als theeliefhebber! Maar ik word er ook wel een beetje warm van! Misschien vind ik thee toch wel leuker en lekkerder dan ik dacht!

 • Reply
  Gonda Westra-Steursma
  24 mei 2017 at 22:46

  Kun je wel kiezen met zoveel mogelijkheden? Maar wellicht als je een goed advies krijgt. Ik zit momenteel aan de vanille/karamel thee. Ook erg heerlijk! Mmmmmmm

 • Laat een reactie achter