Hotspots

Hotspots: Groningen #4, Folk Conceptstore

Vandaag de eerste hotspots van de hotspot saturday! Ik zal namelijk iedere zaterdag een nieuwe winkel of lunchplek delen die ik heb bezocht met de instagramtour Groningen. De eer aan Folk. Een te gekke winkel in de leukste winkelstraat van Groningen: De Folkingestraat.
Folk FolkFOLK  conceptstore is een winkel waar je een mooie mix van design, interieur, kleding, food en papierwaren kan vinden! De producten worden met liefde uitgezocht door twee Groningse ontwerpers die hun liefde voor hun vak graag willen delen met iedereen. De ontwerpers Anne Varekamp en Tim Vinke zijn niet onbekend om met elkaar samen te werken. Naast FOLK hebben ze geregeld samen projecten die ze samen oppakken. Bron!
FolkAltijd als ik in Groningen ben moet ik even een kijkje nemen bij Folk. Zijn er alweer nieuwe spullen of is de winkel nog veranderd? Want er komen vaak nieuwe merken en producten bij en ook de winkel wordt regelmatig omgegooid. De kasten en andere opbouwmaterialen worden namelijk zelf gemaakt door eigenaar Tim Vinke en zo is er steeds iets nieuws te zien.
FolkFolkIn de winkel vind je merken zoals: HAY, Miss Green, WFTH, Simply Chocolate, Knot & Bow, Coisa, Ferm Living, Unit 30, Bij Josse, en nog veel meer!  Genoeg te zien dus. Het leuke aan de winkel is dat er veel artikelen worden verkocht die je nergens anders tegenkomt. Het zijn namelijk spullen gemaakt door Groningse ontwerpers. Zo zie je onder andere de lampen van Tim Vinke, Lederen armbandjes van Anne Varenkamp en veel verschillende soorten kaarten van Groningse illustrators.
FolkFolk is echt een must see als je in Groningen bent. Want naast dat je er goed kunt shoppen, is de winkel zeker instagramwaardig 😉

Je vind Folk Conceptstores aan de Folkingestraat 17 in Groningen.
Voor meer info zie: http://www.folk-store.nl  & Instagram

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  Daphne
  15 mei 2016 at 10:30

  Wat een leuke post weer Rensina!!
  Ik zie een beetje jouw kamer erin terug!! Volgens mij kom jij vaak in deze winkel om ideeën op te doen en heb je met deze ideeën in je hoofd je kamer destijds ingericht…..Klopt dat?
  Groningen, ik ben er lang geleden eens geweest, zo’n leuke stad!
  Mijn dochter is nu 10, ze houdt erg van shoppen, zijn net in Utrecht geweest.
  Wie weet gaan we binnenkort wel weer een dagje samen (of met Oma mee), dan kijk ik eerst eens op jou blog voordat we een keuze maken waar we heen gaan. Jij hebt echt leuke tips op je blog geschreven.

  Fijn (lang) weekend en tot blogs maar weer.
  Groetjes, Daphne

  • Reply
   rensinasteursma
   17 mei 2016 at 18:37

   Uhm nou niet echt eigenlijk haha. Maar dit soort ‘beelden’ zie je wel veel op het moment ja. Dus misschien ben ik er wel door geïnspireerd 😉
   Ja zeker eens naar Groningen gaan, echt een leuke stad en veel mooie winkeltjes en eettentjes. Mocht je tzt nog wat meer tips en hotspots willen weten dan roep je maar!

 • Reply
  bhduit
  15 mei 2016 at 20:32

  Leuke post Rensina, volgens mij ben ik hier wel eens geweest, leuke winkel!!

 • Reply
  Angelina
  16 mei 2016 at 19:10

  Jaa mooie FOLK! Volgens mij alweer flink veranderd, blijft mijn favoriet. 😉

  • Reply
   rensinasteursma
   17 mei 2016 at 18:36

   Ja echt zo leuk! Ga er ook altijd graag heen als ik in Grunn ben haha

 • Reply
  Joke
  20 mei 2016 at 09:40

  Erg leuk om te lezen Rensina, Moet toch echt snel een keer naar Groningen. Kunnen we meteen wat caches zoeken daar voor onze hobby ;-). Moeten er maar een weekendje van maken hahahaha. Tijd te kort als ik het zo lees.

  Liefs Joke

 • Laat een reactie achter