Hotspots

Hotspots: Groningen #5, Laif & Nuver

Vandaag alweer de tweede hotspot van de hotspot saturday! Ik zal namelijk iedere zaterdag een nieuwe winkel of lunchplek delen die ik heb bezocht met de instagramtour Groningen. Deze keer de eer aan Laif & Nuver. Een bomvolle winkel met de mooiste lifestyle- en woonartikelen aan de vismarkt.
Laif&Nuver
Laif&NuverLaif & Nuver is niet zomaar een woonwinkel. Het is een winkel dat met grote passie wordt ingericht door de eigenaren. Ze volgen niet zomaar de meeste trends en kopen dat in, maar gaan op hun eigen gevoel af en kopen producten in die hen aanspreekt en bij hun winkelstijl past. Alles is in dezelfde stijl wat de winkel een mooie eenheid geeft. Zo zie je merken als Bloomingville, Madame Stolz en Vanilla Fly in de winkel, maar ook onbekende merken komen aan bod. Ook voor een tekstbord kun je hier terecht, want achterin de winkel heb je wanden vol met mooie tekstborden.
Laif&NuverLaif&NuverIn de winkel zie je vele, mooi gestylde hoekjes terug. Helemaal achterin de winkel, in een hoekje zag ik bijvoorbeeld dit mooie bureautje. Het totaalbeeld spreekt me erg aan en ook de posters en accessoires erboven vind ik allemaal tof.
Daarnaast moet je gewoon meerdere rondjes lopen, want iedere keer ontdek je weer nieuwe dingen. De winkel wordt om de zoveel tijd weer omgegooid en opnieuw gestyled zodat het spannend blijft en het leuk is om steeds terug te komen.
Laif&NuverDus ben je opzoek naar wooninspiratie, creatieve ideeën, een nieuw meubel, accessoire of tekstbord? Dan is Laif & Nuver zeker een goed adres! Daarnaast is het pand zelf ook al het bekijken waard.

Laif & Nuver zit aan de Vismarkt 40 in Groningen.
Kijk voor meer info of inspiratie op http://www.laifennuver.nl of Instagram

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reply
    bhduit
    23 mei 2016 at 12:00

    Weerom een geweldig verslag en dito foto’s Rensina, wat zullen de winkeliers blij zijn met jou gratis reclame 🙂

  • Laat een reactie achter